Category: Övrigt | 2015-02-10 | 20:55:26

Angående bilderna från Meek Mill's fest

Som jag skrev tidigare så var Justin på Meek Mill's fest i Beverly Hills för några dagar sedan. Efter att jag lagt ut tre bilder från festen har vi fått in kommentarer och folk har mejlat mig om att Justin ser "påtänd" ut, alltså att han tagit droger.
 
Vad jag vet och som jag har uppfattat det har Justin slutat helt med droger och även med alkoholen. Jag kanske har uppfattat det helt fel, ingen vet säkert förutom Justin själv. Men jag tror att han är i en bra period i sitt liv och att han fått ordning på sig själv med tanke på vad han sa när han gästade Ellen tv show.
 
Jag hoppas fler känner som jag, att Justin är på bättringsvägen och har varit det sedan långt tillbaka. Försök att se lite positivt och inte att han tagit droger eller liknande så fort han ser lite trött eller sliten ut.
 
Kram på er fina läsare!
 
 
Postat av: Tussan

Jag håller med dig fullt ut sen måste vi komma ihåg Justin är människa han kan få bakslag eller så. Men jag tror också han har fått ordning på sitt liv (-: Ni på bloggen är helt fantastisk så ni vet det jag mailade dig och frågade och du svarade (-: vill bara visa min uppskattning . Ni är fantastiska (-:

2015-02-10 @ 21:43:22
Postat av: Anonym

Vad säger han själv om bilden? Justin behöver mkt postiv förstärkning (-:

Svar: Vad jag vet har han inte kommenterat det alls. :) Kram
justindrewbieberswe.blogg.se

2015-02-10 @ 22:15:12
Postat av: Anonym

Tack för mkt för svar. Tror han var trött . Vaknade själv i morse och hahahahah jag såg ungefär ut sådär.

2015-02-11 @ 12:20:30

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: