Category: Övrigt | 2015-04-09 | 14:49:19

Justin med Natalia Skye

 
Modellen Natalia Skye postade en bild igår den 8 april på sin Instagram av Justin och henne på en fest.
 
Justin har insisterat att han är fullt ut singel och inte dejtar någon just nu, så Natalia vill nog bara få uppmärksamhet.
 
 
Postat av: Tussan

Känns lite som så fort han är med någon tjej så dejtar han och så blir det värsta livet. ni förstår hur jag menar många tjejer vill nog bli hans 'vän'Det kan nog oxå vara så att Justin tar en bild i förtroende och så blir det fel.

2015-04-09 @ 16:00:05
Postat av: Anonym

Varför skriver ni att hon bara vill ha uppmärksamhet?! Bara för att en tjej tar en bild med Justin betyder det inte att hon bara vill ha uppmärksamhet! Vissa borde börjar bete dig alltså.. Att säga att någon bara vill ha uppmärksamhet pga att den tar en bild med en kändis är HEELT fel väx upp!

Svar: Det handlar inte om att vi ska växa upp. Det vi menar är att hon la ut en bild på hon och Justin där han kramade henne bakifrån och därav skapas det rykten om romans vilket kanske var det hon ville. Kram på dig! :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2015-04-09 @ 17:04:08
Postat av: Tussan

Vad säger Justin själv om detta. Så det är ett romans rykte pågång inte nu igen pga en bild det är ju inte första gången det händer. Jag tänker det sitter två killar där också tänk om den tjejen är kompis till dom och bara vill ha en bild. För det skrivs ju aldrig något om när en kille är på bilden tex här är Justins nya bästa kompis osv.

2015-04-09 @ 17:39:30

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: