Category: Artiklar/Tidningar | 2014-11-13 | 10:51:17

Justin har slutat följa Selena på Instagram

Justin har ännu en gång slutat följa Selena på Instagram. Det kom som en chock för många efter att Selena pratat ut om sina känslor för Justin i en tidigare intervju. Beliebers har börjat spekulera i att det kanske har med Kendall Jenner att göra, som Justin öppet har spenderat tid med på senaste tiden.
 
Många tror att detta är slutet för Jelena och att de aldrig kommer hitta tillbaka till varandra. Det tror inte jag, om någon månad kommer vi nog se dom tillsammans igen.
 
 
Postat av: Tussan

Jag tror det är mest spekalutioner eftersom det var någon på youtube som skicakde ut en film där det stod romantiskt dejt på jag såg hela sen kom det upp att man kunde titta på flera då stod det på en Harry från ID på romantiskt dejt med samma tjej. Några filmer var från riktiga skvaller källor där det är mer prat än fakta . Så fråga är , är det någon som vill ställa till det. Sen var det ju en kompis kommer inte ihåg vad han hete men han sa illafall att jenner och Justin bara var kompisar. Lägg gärna upp vad han sa igen

2014-11-13 @ 11:50:27
Postat av: Tussan

Jonathan Cheban hete han lägg upp vad han sa igen.

2014-11-13 @ 11:59:05
Postat av: Anonym

Jag skulle vilja veta vad Justin själv säger om det, eller vad jenner säger själv om det istället för att läsa om vad media tror eller vad det spekuleras om. Det är ju ingentligen Justins privatliv igenteligen förbjudit område.

2014-11-13 @ 12:55:27

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: