Category: News! | 2014-06-28 | 22:28:00

Justins tatueringar del 2

 
       BELIEVE
     Justins Believe tatuering på underarmen avslöjades den 20 juni 2012 under ett framträdande på David Letterman show. David Letterman gillade inte Justins nya tatuering och försökte "gnugga" bort den under showen. Justin säger att denna tatuering gjordes samma dag som hans album Believe släpptes (19 juni 2012). Han tyckte denna dag var viktig för honom och bestämde därför sig för att föreviga tillfället med Believe tatueringen. 
 
 
Forgive
Efter mycket händelser på senaste tiden har Justin  bland annat blivit anklagad för rattfylla, skadegörelse och misshandel. Efter detta gjorde han sin "Forgive" tatuering på höften som betyder "Förlåta" på svenska. Kanske vill han säga något med den? Eller vad tror ni? Denna tatuering gjordes 40.000 meter upp i luften och tatueraren Bang Bang som även tatuerat andra kändisar som t.ex. Rihanna, Chris brown, Katy Perry och Selena Gomez sa efterått att det var den svåraste tatueringen han någonsin gjort. 
 
 
Indian Head Hokey Team
Justin började 2013 med en ny tatuering. Denna gång en tatuering till hyllning för hans farfar på hans vänstra skulderblad. Det är en tatuering till minne av hans älskade farfar som då hade gått bort. Den 6 januari 2013 postade Justin en bild på instagram på den kanadensiska Stratford Cullitons hokeylags logotyp av en indians ansikte. 
 
 
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: