Category: News! | 2014-06-24 | 13:01:00

#IgnoreJustinProject

Det verkar som att vissa Beliebers inte är helt nöjda med att Justin umgås med Selena igen, och det låter de Justin få reda på genom att ignorera honom på twitter. 
 
En grupp av Beliebers startade ett "#ignorejustinproject" på Twitter vilket går ut på att de inte ska retweeta, gilla eller göra något för Justin på twitter. Några delade även sin ilska på twitter och skrev:
 
"If Justin can ignore us bc of Selena we can ignore him #ignorejustinproject."
 
"Like we all tweet each other but not him, and not like any of his photos. No interacting with him. No favoriting, tweets or RTing, dming, instagramming photos that tag him and on shots too. Let’s see if he f*cking notices."
 
"Are you going to start ignoring fans and being rude to us again bc last time u dated her u acted as if u hated us @justinbieber"

Medans detta trendade på twitter var det många Beliebers som försvarade Justin. De skrev bland annat att projektet var löjligt. Många skrev att Justin gör allt för att kunna gå ut och hälsa på hans fans. De har även startat trenderna "#supportjustinproject" och #ilovejustinproject".

Några lojala Beliebers skrev:
 
“#ignorejustinproject” stay away. we don’t need fake fans!!!"

"Who ever made this hashtag #ignorejustinproject it’s really disrespectful and rude I’m really ashamed of who ever made this."

"#ignorejustinproject what the hell @justinbieber has been here for us for so long If you think this is right your the fakest belieber ever!"

"Leave this fanbase if you actually want to do this. What the hell is this. This is so mean."

"We are here for a lifetime, it isn’t over yet. we aren’t going anywhere for a long time."

"I’ve been supporting Justin through the drama, relationships, bad times & good times & there’s no way I’m leaving him."
 
 
Vad säger ni om detta Beliebers? Jag håller helt med de Beliebers som är emot detta. Jag tycker det är så otroligt taskigt mot Justin. Han har alltid funnits där för oss, och nu måste vi alltid finnas där för han. Även om vi inte tycker om alla val han gör i livet. Håller ni med mig?
 
Postat av: Anonym

Blir så arg på alla fake beliebes. Justin och Selena har umgåtts i FEM ÅR. De verkar ju vara meningen att det ska vara dom två. De dras till varandra och släpper aldrig taget om varandra.

Mer respektlösa människor får man leta efter. Usch

2014-06-24 @ 20:06:38
Postat av: Michelle

Tycker det är sjukt löjligt det är ju inte vi beliebers som bestämmer vem Justin är med och det måste dem acceptera

2014-06-24 @ 21:06:57
Postat av: Äkta belieber

Jag håller med dig det är fel att bestämma över justin liv och det är fel att bestämma vem justin får dejta och inte vi har ingen makt över han för han är en vuxen man och kan nog ta egna beslut och sen väljer man inte vem man ska vara kär i och om man är en äkta belieber så ska man alltid stå vid hans sida var det en gäller. Jag tycker inte om selena men jag står ut med att justin dejtar henne för jag älskar justin och sen tycker jag att dom är söta tillsammans och att det verkar som att dom är menade för varandra.

2014-06-24 @ 22:08:56
Postat av: hanna

Löjligt, vidrigt. Vem han dejtar angår ingen annan och många verkar glömma bort att det egentligen är musiken det handlar om. Han måste få ha ett privatliv och han kan inte finnas där för alla, han har inte tagit på sig det ansvaret han vill ju bara få jobba med det han älskar.

2014-06-25 @ 06:09:47
Postat av: #supportjustinproject

det är inte vår ensak om vem han älskar, vi är här för musiken och för att vi älskar justin. asså jag mår så sjukt dåligt över detta för justin förkänar så sjukt mycket mer än denna skiten, han har gjort så många uppoffringar bara för oss, han gör allt för vi ska bli nöjda och detta är det han får tillbaka? Folk får fatta att han har rätten att älska och umgås med vem han vill, det är hans val, inte vårat och istället för lämna så fort vi misstycker så är det meningen att vi ska stötta honom genom allt, inkluderat detta. #supportjustinproject

2014-06-25 @ 12:58:03
Postat av: malin

Det dummaste jag har hört! Ugh alla fake belieber gör mig så arg!

2014-06-25 @ 17:36:31
Postat av: Malin

Han får bestäms vem han är och ska dejta det är inte vårt val att han inte får umgås med

2014-06-26 @ 12:05:17
Postat av: Lova

En äkta Belieber skulle aldrig göra något sånthär. Fyfan asså. Justin är KÄR på riktigt och människor blir arg på honom för det. Alla som spridit detta projekt, försvinn. Vi vill inte ha fake beliebers här. De har bara visat hur fake de är. Om man älskade Justin på riktigt skulle man aldrig göra nått sånthär...

2014-06-29 @ 11:11:54

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: