Category: Artiklar/Tidningar | 2014-06-16 | 16:46:19

Är Selenas instagram video riktad mot Justin?

Är det en allmän kärleksförklaring? Den 15 Juni postade Selena Gomez en video på Instagram där hon säger "I will always love you", och direkt började spekulationerna om att videon kanske är riktad till Justin Bieber.
 
Selena Gomez må just ha gått tillbaka till Justin, men säger hon redan att hon älskar honom? Hon postade en söt instagram video där hon säger "I will always love you". Pratar hon om Justin? Det verkar lovande. De två har hittat tillbaka till varandra och är uppenbarligen "crazy in love". Texten till hennes video löd: “Poems with @steviemackey.” Stevie Mackey är Selenas sångcoach så de kunde lika gärna bara ha övat hennes sångröst.
 
Men, vi får inte glömma att Selena och Justin är unga och kära. Justin postade också en bild på Instagram den 15 Juni fast tidigare på dagen, med texten "alone and comfy". Denna video kanske är Selenas svar till honom, att visa att han inte är ensam! 

Vad tror ni Beliebers? Säger Selena "I will always love you" till Justin?
 
 -hollywoodlife
 
Postat av: Beleber

Ja tror det att dom är i hop .
Vad kul för dom men nu har inte jag chans på Justin.😭😋

2014-06-17 @ 08:27:02
Postat av: Anonym

Ja tror det att dom är i hop .
Vad kul för dom men nu har inte jag chans på Justin.😭😋

2014-06-17 @ 08:27:33
Postat av: Anonym

jag tror säkert att dom är ihop....... nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej varför gud varför?????? Dem kommer bara att göra slut och bli förstörda igen..............

2014-06-17 @ 10:30:40
Postat av: johanna

Tror dom är ihop men försöker hålla det osäkert och hemligt så länge som möjligt :) Hoppas dom är det, oavsett vad så tror jag dom kommer hitta tillbaka till varann vare sig det är nu eller långt i framtiden.

2014-06-17 @ 21:52:09

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: