Category: News! | 2014-01-12 | 21:28:01

Justin påstås ha kastat ägg på grannens hus

TMZ har postat en videon där de hävdar att Justin Bieber kastade ägg på sin grannes hus i Calabasas den 9 januari, och skadegjorde grannens egendom. 

Enligt TMZ ringde grannen polisenn när hans hus blev äggat av ungefär 20 ägg. Grannen filmade under äggattacken, och man kan höra honom gräla och skrika åt äggkastaren under videon.

Under videon hörs även en annan röst skrika tillbaka til grannen:
''F-k you! I got another one for you, actually!''

Enligt TMZ är Justin misstänkt och under utredning för vandalrisering, men i skrivande stund har ännu inga papper ännu lämnats in mot honom.

Fox411 pratade med LA Sheriff's Office som bekräftade att de var kallade att utreda en ägg-kästarincident i Justins område, dock kunde de inte bekräfta att Justin var den misstänkta personen under utredningen.

Justins ledning har inte svarat på Fox411:s fråga om kommentar av händelsen.

Det går även rykten om att Justin befann sig i Las Vegas vid denna tidpunkt, och då är det omöjligt att han är den skyldige av händelsen.

Postat av: tussan

kan ni var snälla att sätt in en vedio det för den ni har funkar int

2014-01-13 @ 01:52:58
Postat av: anonym

han gör allt det en 19-åring gör liksom. tror inte jga känner en ända 19-åring som har inte kastat ägg på rutor eller rökt på eller nått. Han är fortfarande ung och en tonåring. han är precis som oss som lär sig. lär sig av sina misstag.

Svar: Bra sagt. Kram!
justindrewbieberswe.blogg.se

2014-01-13 @ 19:10:37
Postat av: Anonym

HATAR VERKLIGEN TMZ FRÅN DJUPET AV HELA MITT HJÄRTA! DE FÅR JUSTIN ATT SE UT SOM VÄRSTA KRIMINELLA KILLEN FAST HAN EGENTLIGEN BARA ÄR EN TALANGFULL, GODHJÄRTAD OCH UNDERBAR 19 ÅRING SOM FÖRSÖKER LEVA SITT LIV OCH LEVA SIN DRÖM. FATTAR INTE VARFÖR DE ÄR EMOT HONOM HELA TIDEN OCH SKRIVER SKIT. Haha jag är bara arg på TMZ, ingen annan även om det verkar så! :) BTW jag älskar er blogg så himla mycket, ni är ju fan bäst! Tack för världens bästa JB blogg<3

2014-01-13 @ 20:19:06
Postat av: JELENATOR💕💕

Håller med båda "anonym" 👆👆👌👌 Väldigt bra sagt!!! Båda två, känner exakt samma om justin och TMZ m.m. Älskat justin, Älskar justin & kommer alltid Älska justin❤️

2014-01-13 @ 21:16:45

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: