Category: Twitter | 2014-01-20 | 21:03:00

Justin har bytt bio

Justin bytte sin bio på sin twitter för några dagar sedan där det nu står 
"Let's make the wrld better."
 
 
 
 
 
Postat av: Anonym

är det aftonbladet skrivit sant?

Svar: Vi vet inte om det aftonbladet skriver är sant. Det går alltid runt mycket rykten om Justin för att många vill se honom misslyckas. Det vi kan göra nu är bara att stötta Justin! Kram
justindrewbieberswe.blogg.se

2014-01-20 @ 21:25:46
Postat av: mwaa

Aftonbladets journalister har inga liv dem bara skriver skit om justin

2014-01-21 @ 17:58:25
Postat av: Tussan

Det att han ska in på rehab vet inte om folk la märke till att det är samma källa so tredje raden lägger ut liknande, sa att hans familje ville att han skulle på rehab .
,första gången vara det han mamma som sa det var inte sant nästa gången vara det scooter som sa det och han twittrade då rykten är rykten. Sen undrar jag om denhär hostmedcin drogsaken är ny för ett tag sen vara det något om någon liknande hostmedcin grejer men att han använder ormgift som motgift som mot gift låter konstig för i såna fall svävar han mellan liv och död. Finns det någon bild på allt i såna fall lägg ut det. TMZ kan ha rätt men man kan inte lita på dom helt ofta överdriver dom likdant med aftonbladet för dom har tagit det från TMZ, aftonbladet överdriver ju också nästan allt och är inte en helt säker källa. Det kommer nog fram om några dagar hur det är.

2014-01-21 @ 19:03:42

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: