Category: Övrigt | 2014-01-23 | 21:03:47

always a belieber

Nu när Justin är i en period då hans liv är väldigt upp och ner så är det väldigt viktigt att vi visar honom att vi verkligen finns för honom och stöttar honom i alla lägen. Även när det är som värst. För han har hjälpt oss i svåra stunder och nu när han behöver oss som mest är det vår plikt att visa att han har oss på rikitgt.
Once a belieber, Always a belieber.
 
Postat av: amanda

fick en kommentar på min blogg om att justin är frigiven i väntan på domstolsförhandling, men visst har han redan varit på rättegång och fått sitt straff? :O

2014-01-23 @ 21:17:28
URL: http://liindstrand.blogg.se
Postat av: amanda

oj nu såg jag att ni skrev 2,500 dollar i borgen, när är den riktiga rättegången då? :O

2014-01-23 @ 21:18:51
URL: http://liindstrand.blogg.se
Postat av: Tyckaren

Kom ihåg nu att visa ert stöd på "rätt" sätt. Fel sätt är att påtala allt gott han gjort och på så sätt släta över de misstag han gjort, som ju inte direkt är några petitesser. Rätt sätt är enligt mig att stötta honom i allmänhet men i synnerhet uppmuntra honom att tänka över vad han gjort och samtidigt tydligt ta avstånd från vad han gjort. En väl avvägd kombination är vad som behövs!

2014-01-23 @ 21:35:21
Postat av: .

Jag e inte direkt en belieber, men tycker Justin gör bra musik o så. Gillar han helt enkelt. Men tycker han börjar flippa ur ordentligt nu, o han verkar inte riktigt fatta vad som pågår. Hoppas nu när han själv såg sig i den där orangea fångdräkten att han inser att det spårar.
Sen känns de lite som att beliebers står bakom han vad han än gör. Självklart förstår jag att man står bakom sin största idol, men att fortsätta stå bakom det här och gå vidare utan konsekvenser så tror ju han att han kan göra som han vill men enda leva som innan. men om man börjar vända lite ryggen till när sånt här händer så kanske han inser att om han vill fortsätta sin musikkarriär och ha fans kvar kanske han ska börja sköta sig? Vad vet jag, bara vad jag tycjer.

2014-01-23 @ 22:58:36
Postat av: belieber

Jag är en belieber 4 ever men jag tycker att Justin har gått lite över gränsen.När han gör ett fel så säger vi alltid att vi måste stötta honnom.Men han bryr sig inte, han gör fortfarande fel.Då är det ju helt onödigt.

2014-01-24 @ 07:53:41
Postat av: Anonym

Jag älskar Justin och har alltid försökt att inte bry mig om alla misstag han gjort. För som han säger; han är ju bara människa. Det kan inte vara lätt att växa upp i strålkastarljuset som han har gjort.
Men jag trodde aldrig att han skulle bli som alla andra, som Lindsay Lohan, Michael Jackson eller som alla andra kändisar som inte har kunnat hantera det här på rätt sätt... Jag känner mig faktiskt besviken, jag kan inte hjälpa det. Och gråtfärdig. Han vill väl inte att vi ska förlora hoppet om honom? Allt han gör nuförtiden gör mig bara skitledsen...

2014-01-24 @ 09:34:05
Postat av: Belieber

Hoppas allt bli bra igen
Hoppas han kommer till Sverige för att det är
många som väntar på honom här❤️

2014-01-24 @ 11:28:50
Postat av: Johanna

Jag tycker det är viktigt att visa att man fortfarande är ett fan utav honom, det är trots allt musiken allt handlar om egentligen, men absolut inte visa att man ALLTID kommer finnas där trots allt. Om vi fans accepterar och försvarar allt han gör kommer han ta det förgivet och fortsätta betè sig illa. Jag förstår att han mår extremt dåligt, med all rätt, men han har tagit många dåliga beslut på sistone och det är jag besviken över!

Jag tror media och dåligt sällskap är det som drivit han dit vart han är nu, jag hoppas han hamnar på rätt spår snart för såhär kan det inte fortsätta :/

2014-01-24 @ 15:41:15

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: