Category: News! | 2014-08-24 | 11:26:23

Belieber blev påkörd

Natten till 22 augusti var det som vanligt Beliebers utanför studion där Justin är. En av dom var Isabella, som jag har förstått det fick träffa Justin innan han gick in, men stannade kvar för hon ville träffa honom igen. Hon skulle gå över gatan när en bil kom och körde rätt på henne. Hon har brutna ben på 6 ställen, och igår opererades hon. Hon önskade att Justin kunde se vad som hade hänt och det gjorde han. Han skrev "Get well soon" till henne. Flera tror att hon bara gjorde det för att få uppmärksamhet, men ligger man på sjukhuset och ska opereras tycker jag att man förtjänar att bli "upptäckt" av Justin! 
 
Isabellas pappa hade sagt att Justin aldrig skulle bry sig om hon skadade sig, så hon gjorde allt hon kunde för att Justin faktist skulle lägga märke till henne, vilket han gjorde! Vi vet ju alla att Justin är en person som bryr sig och nu fick vi det bevisat ännu en gång! Hon heter förresten thaabieberwifey på både Shots of me och Twitter, om ni vill följa henne!
 
 
 
 Stackars tjej. :(
 
Postat av: Tussan

Så fruktansvärt !! Tur att hon klarade sig (-:

2014-08-24 @ 17:42:27
Postat av: Ajla

Stackarn tycker sjukt synd om henne. Men det var kul att Justin såg allting så att hennes pappa fattade att Justin också har känslor och att han bryr sig om andra människor och inte bara om dig själv.
Hoppas hon blir frisk snart

2014-08-24 @ 22:25:03

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: