Category: News! | 2013-09-24 | 19:31:04

Miley Cyrus: ''Folk tar inte Justin Bieber på allvar''

Miley Cyrus pratar om Justin Bieber och visar upp lite hud på det senaste omslaget av Rolling Stone Magazine.

När hon fick frågan om hon umgick med Justin svarade Miley:
''Lite grann. Men inte på riktigt. Jag är inte mycket äldre än honom, så jag vill inte känna som att jag har ett mentorskap till honom. Men jag jag är mentor till honom på ett sätt. Eftersom jag har gjort den här skiten länge, och jag har redan gjort min övergång, och jag tror inte han har gjort det fullt ut ännu. Han försöker verkligen. Folk tar honom inte på allvar, men han kan verkligen spela trummor, han kan verkligen spela gitarr, han kan verkligen sjunga. Jag vill bara inte se honom slänga det i skiten, till där folk tror han är Vanilla Ice. Jag säger till honom typ ''Du vill inte bli ett skämt. När du går ut, starta inte en massa skit. Kom inte in utan tröja. Men saken är den, jag tror killar är typ 7 år bakom. Så i hans huvud är han egentligen typ 12''.
 
 
 
Postat av: Anonym

Vad menar miley cyrus med det hon sa? Fattar inte vad hon försöker säga så kan ni snälla snälla förklara vad hon menar! Det vore jätte snällt! ❤️❤️❤️ Älskar er blogg!

Svar: Vad Miley försöker säga är att Justin försöker väldigt mycket att gå från att ha varit en barnartist till att vara en vuxen artist. Hon försöker hjälpa honom med det och att han inte ska slänga bort sin karriär. Väldigt svårt att förklara, men förstod du? Vi älskar dig också, kram!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-09-24 @ 20:01:03
Postat av: tussan

hej. jag tro miley är rädd om Bieber och vill honom väl. Jag är 23 och lyssnar på Bieber. öresten är det någon mer i min ålder här eller är jag äldst. och jag tycker inte han är någon barnartist men inte vuxen artist häller utan något mitt emellan. Det är inte bra om övergången kommer för snabbt. Det finns vuxna som inte häller är så mogna. Man behöver olika lång tid på sig att mogna och bieber har en väldig press på sig. Samtidigt är han otrolig på att alltid fortsätta känner sig sjuk .Sen vill han ha kul ibland och det är där det blir tokigt ibland.

2013-09-24 @ 22:06:07
Postat av: GreveN

Tusan haha folk i alla åldrar lyssnar på bieber :P Dock så är det känt att unga tjejer lyssnar på bieber, men vafan tjejerna växer också upp samtidigt som bieber gör det. Jag skulle tro att genomsnitts åldern för en belieber ligger väl på 16 bast.

2013-09-25 @ 00:55:22

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: