Category: News! | 2013-05-14 | 22:11:19

Varför Selena sa att hon är singel på KISS FM

Selena skojade inte när hon sa att hon var singel. En källa nära sångerskan berättar för HollywoodLife.com att Selena ''kräver'' respekt från Justin, och att hon kommer ''coola ner saker'' helt och hållet om hon får det.

Justin Bieber, du behöver intensifiera ditt spel om du vill vara med Selena Gomez! Popprinsessan chockade fansen när hon sa att hon var singel i en radiointervju den 10 maj, och hon sa det av en god anledning. Selena har inte känt sig uppskattad av Justin sedan som återförenades i Norge förra månaden, och inte förrän han får henne att känna sig som den ''dyrbara prinssesan'' hon är, kommer hon fortsätta säga att hon är tillgänglig. 
 
Selena sa att hon är ''tillgänglig'' i en färsk intervju för att hon vill göra Justin, 19, avundsjuk. Selena tycker inte att Justin har varit den bästa pojkvännen, så hon vill att han ska veta att han måste jobba för det.
 
En källa nära den 20-åriga popsångerskan berättar för HollywoodLife.com:
 
''Selena kände sig som ett ''booty call'' när hon kom tillbaka, och då gick Justin tillbaka till sitt gamla spel genom att ignorera hennes samtal, etc. Hon gjorde en intervju för att påminna honom om att hon är en dyrbar prinsessa och han måste respektera henne. Försöker hon göra honom avundsjuk? Ja för f*n. Hon behöver känna sig eftersökt annars kommer hon coola ner saker igen. Om dom inte hade den historian de hade, skulle hon inte sätta upp allt detta''.
 
Vad intressant! Selena har rätt att kräva respekt av Jutin, och hon borde ''cool things off'' om hon inte får det. Dom har dejtat i över två år nu, så det är inte överraskande att hon inte ger upp deras förhållande utan att kämpa - förhoppningsvis kommer Justin accelerera för henne också!
Postat av: Tussan

hooliwodlife är ju inte alltid att lite på . nu när dom inte har något att skriva mer om hans turne så verkar dom ju leta efter massa annant att skriva om.

2013-05-14 @ 23:23:42
Postat av: Tussan

jag blir inte riktigt klok på det en när källa. skulle folk som känner selena skvallar för tidningar ibland undrar man.

2013-05-14 @ 23:26:44
Postat av: tussan

sa dom inte frestan att han ringde till hennen 100 gånger om dagen oxå var det inte holiwoodlife och det stämde inte.

2013-05-14 @ 23:42:28

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: