Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-05-11 | 20:22:48

Radio-intervju: Cody Simpson bekräftar att han kommer vara med på Believe Tour i September och November i år


Justin Bieber
bekräftade nyligen att en av de länder som kommer att vara en del av hans världsturné, Believe, kommer vara Australien.Cody Simpsonen en av de artisterna som öppnade några av Justin shower i USA och Europa, sade i en exklusiv intervju med radioNovaFMdet, att han kommer att vara tillbaks i nästa steg i Believe Tour
.

"Jag ska vara tillbaka med Justin Bieber i slutet av året," sa Cody Simpson. "Planen är att turnera själv, men också med Justin."

Cody 16 år är ivrig att återvända till sitt hemland och även att utföra en rundtur i lanseringen av sin senaste låt, "Pretty Brown Eyes".

I en annan intervju berättade Cody mer Detaljer för återkomsten till Justins turnée.
Lyssna:



 Här är nyheten som Beliebers väntade på att höra, och vi har fått exklusiva Detaljer om hans kommande australisk turné!
I en intervju med Angus The Bump, Cody Simpson (som har stöttat Bieber på hans turné, Believe) har inte bara bekräftat att Justin kommer att besöka Australien, men han sade att han kommer att vara med på turnén i slutet av året.
"Han frågade mig att komma med på turnén med honom. Det kommer att hända mellan September-November i år, " sa Cody till Angus.
 
Medans så cirkulerar rykten att Bieber har klargjort att Cody ska vara hans förband i slutet av året, det sägs att Cody undertecknade avtalet nyligen. " Det var inte länge sedan, faktiskt var när jag var på turné med honom i Europa. Allt var så bra för honom där och i Amerika, så vi beslöt att fortsätta."



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: