Category: News! | 2013-05-13 | 22:02:18

Pengar blev stulet från arenan under slutet av Justins konsert igår i Johannesburg 12 maj



Sydafrika polisen rapporterade idag (måndag 13 maj), att tjuvar utrustade med rep, hammare och stämjärn bröt sig in i ett kassaskåp i FNB Stadium,Johannesburg, inbrottet ska ha ha hänt några minuter före slutet av Justins show i söndags (12 maj) och brottslingarna tog ca 3 miljoner rand ($ 330 000 dollar) i kontanter.
 
Rapporten rapporterade också att personalen på stadion, som var värd för VM-finalen 2010, insåg att pengarna hade stulits på morgonen idag(måndag). Värdet av pengarna som blev stulet, skulle ingå på stadions vinst  pga. Justins konsert och showen kvällen innan, som var Bon Jovi.
 
"Vi inte vet hur många människor som var inblandade, eftersom vi fortfarande samlar bevis," sade en polis iReuters.När Stölden inträffade,  så hade Justin redan lämnat lokalen.


Postat av: Tussan

Menar dom att det är bieber som stulit pengarna eller jag fattar inte riktigt

Svar: Nej, det menar dem inte. Dem menar bara att det hände under hans konsert. Men dem har inte hunnit få reda på några bevis, så dem kan inte säga några misstänkta. Men om nu Justin skulle varit misstänksam(vilket vi absolut inte tror), så skulle det nog ha kommit ut åp internet för länge sen.... så Justin är inte alls inblandad i de här , förutom att han hade konset samtidigt som det hände.
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-13 @ 22:29:50
Postat av: Tussan

Jag tycker verkligen om den här bloggen. Tack så jättemkt. Det går mkr rykten om honom. försten är dte sant att dom tagit prover på bieber ´som sa att han inte hade knark i kroppen. det som hände var hemskt , svenska polisen gjorde ett bra jobb där och dom gjorde rätt.

Svar: gör du? vad snäll du är! vi blir verkligen jätteglada, vad söt du är! :)ja, fast ändå inte så jättemånga rykten.. asså vissa rykten är ju verkligen såna som man kan räkna ut själv att det verkligen inte är sant.
vi har faktiskt ingen aning, vi har inte hört någonting om det...
ja den svenska polisen, gjorde sitt jobb helt enkelt!
du vet nästan mer än oss ibland haha :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-13 @ 23:25:31
Postat av: Tussan

Heheh . Ibland läser man saker någonstans. ja visa rykten ja dom skrattar man åt.

2013-05-14 @ 20:13:57

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: