Category: Paparazzibilder | 2013-05-06 | 00:36:00

Justin dansar på ett bil-tak i fredags kväll 3 Maj utanför en nattklubb i Dubai

Justin gjorde en scen i fredags efter att han skulle lämnat nattklubben i Dubai, som inte serverad alkohol till honom, enligt en källa från Barcroft. Han dök upp på klubben klädd i svart, inklusive en svart hatt, och gjorde något tecken med handen till fotograferna.

Bieber sågs sedan med vänner i parkerings garaget där han hoppade upp på taket på en vit Range Rover och gjorde en Spider-man pose innan han hoppade ner.

Det han gjorde verkade säkerligen imponera på tjejerna, som hade samlats för att titta på. Han var bara på den trendiga nattklubben i 15 minuter, eftersom personalen vägrade att servera honom sprit. Nattklubben hade fått särskilt tillstånd att låta Justin komma in, eftersom att åldersgränsen för att gå ut på klubbar i Dubai är 21 år.




Postat av: Tussan

Enligt någon källa hahah det säger dom ofta . Om det nu är en källa så kan dom väl oxå ta och tala om vad det är för källa. Jag tycker sällan det stämmer han kanske gick eftersom han igentligen inte fick vara där. Han hade nog väldigt roligt.

2013-05-06 @ 21:27:50
Postat av: Tussan

dethär är ju ganska kul. Jag tror att det finns en rebell i Bieber hehe. det är ju parazzo bilder oxå. han har ibland lite fasoner för sig liksom gör tvärtemot. Jag tror Bieber är en mjuk kille men lite självförvirrad just nu.

2013-05-06 @ 22:41:40

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: