Category: Jelena | 2013-05-20 | 21:44:25

Justin Bieber och Selena Gomez var på Cirque du Soleil i Las Vegas samtidigt den 18 maj

På kvällen i lördags (18 maj), innan Justin överraskadeFloyd Mayweathers dotter på hennes födelsedag, så var Justin och besökte Cirque Du Soleil tillsammans med Selena Gomez. Det har släppts en bild på Bieber och en på Selena med några unga fans. Kolla in bilden:



På platsen var det människor från People magazine som kommenterade duons vistelse.

Är Justin Bieber och Selena Gomez på g igen? Nya/gamla paret sågs på Cirque du Soleil, i lördags (18 maj), på Mirage i Las Vegas-bara en dag innan en bild på platserna över hur kändisarna skulle sitta på Billboard Music Awards släpptes, där det avslöjades att Justin och Selena skulle sitta brevid varandra.

"Precis innan showen började, så försökte Bieber komma in lugnt i byggnaden, men när någon såg honom så skrek dem hans namn," berättade ett vittne till People." När showen började, så sjöng Selena i "Come And Get It" då var det  coladinha bredvid Bieber," säger källan.

Under vistelsen på Cirque du Soleil, så var det ganska svag belysning, Bieber bar solglasögon och en hatt och de åt godis från Mike & Ike och M & M med Sprite och Äppel juice.

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: