Category: News! | 2013-05-17 | 11:36:01

Justin är arg på Pattie

Justin Bieber är superhet på AmPm med Lil Twist för att köpa snacks den här eftermiddagen. Justin var klädd avslappnat i en svart t-shirt, svarta shorts, lila munkjacka och matchande lila Supra sneakers. Det har rapporterats att Justin på-och-av-igen flickvän Selena Gomez, har setts lämna Justins hus nyligen. Justin var även avbildad när han skejtade med en kompis.

 

Biebey sätter ner sin fot när hans mamma, Pattie Mallette, ville använda en bild av sin kända son som omslag på hennes bok Nowhere But Up: The story of Justin Bieber's Mom, för att den skulle sälja mer, rapporterar In Touch.

 

Marc Shapiro, författarn av Legally Bieber: Justin Bieber: ''När Justin visste, vägrade han att gå med på det, och dom hade en serie av argument. En kväll blev bråket så intensivt att Justin manager Scooter Braun tvingades kliva in och vädja att han skulle släppa det. I slutändan kompromissade Justin och gick med på några pressintervjuer med Pattie, men han var upprörd''

 

Vad tror ni Beliebers?

 

 

 

 

 

 

 

Postat av: Tussan

men snälla alla bråkar med sin föräldrar ibland sen så behöver det här inte vara sant ibland skriver dom så mkt.

2013-05-17 @ 15:24:17
Postat av: Anonym

vad är legally bieber.

2013-05-17 @ 15:25:53
Postat av: Jennifer

varför blir han så upprörd? han kan väl åtminstonde stötta sin mamma och göra det för hennes skull.. hon har ju trots allt offrat allt för han..

2013-05-18 @ 00:43:03
Postat av: Tussna

Jag tror inte riktigt på detta. För jag läste det på msn för några veckor sedan. och om man läser på twitter så skriver pattie att man ine ska tror på allt. Om det är sant tycker jag oxå att han skulle stötta. Men ibland bli man ju tvärr för småsaker. Jag är ganska säker på att bieber älskar sina mamma och att hon är viktig för honom och tvärtom. Men ibland kommer man bara inte överens .

2013-05-20 @ 01:26:57

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: