Category: News! | 2013-05-14 | 17:22:47

Justin ändrar sig för att få tillbaka Selena - Han är en gentleman nu

 

Justin är förändrad - och han är redo att bevisa det. En källa berättar för HollywoodLife.com exklusivt att Justin uppfyller en lista med löften till Selena, saker som gör honom till en bättre pojkvän. 

Justin drar ut alla hållplatser för att hålla kvar Selena Gomez vid sin sida. Deras relation har kanske tagit slut på dåliga villkor i december, men dom har spenderat tid isär och Justin är redo att bevisa att han är en ny man. Han började med att kommentera hennes nya musikvideo till ''Come & Get It''.
 
''Justin älskar hennes musik. Han jobbar hårt för att vara en gentleman och han vet att hennes musik är viktig för henne, så han är väldigt trevlig emot henne angående det. Justin kan knappt vänta på att få se henne igen och han säger berättar hela tiden för henne om saker de ska göra när han kommer tillbaka till USA, och hon hoppas att han kan hålla de löftena'', säge en källa nära Selena till HollywoodLife.com.
 
Efter att ha återförenats den 18 april i Oslo, Norge, och ha spenderat några dagar tillsammans, är de två isär igen medan Justin avsluter den internationella delen av sin Believe Tour. Men det långa avståndet påverkar inte deras förhållande, säger samma källa till HollywoodLife.com. Källan berättade även att dom spenderar mycket tid på att prata i telefon med varandra och för att arbeta ut egendomligheterna i deras förhållande.
 
''De är fortfarande besatta av varandra'' säger källan.

 

Vad tycker ni om detta beliebers?

 

 

 

Postat av: Anonym

Justin är lycklig och stark med henne, och när justin är glad är jag glad<3

Svar: When Justin smile, beliebers smile :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-14 @ 17:24:38
Postat av: Jelena lover <3

Jag älskar verkligen Selena, hon gör justin så glad. Visst kanske han glömmer bort sina beliebers lite när han e med sel men e justin glad så är jag det<3

Svar: Absolut, Selena får Justin att må bra! Och vi beliebers vet att Justin alltid älskar oss :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-14 @ 18:25:47

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: