Category: Awards | 2013-05-20 | 21:12:21

Igår när Justin vann Milestone Award på Billboard Music Awards, så blev han utbuad

 

Justins tal efter att han vunnit Billboard Milestone Awards. 

"Jag är 19 år, jag tycker jag gör ett bra jobb och i grund och botten från mitt hjärta, vill jag bara säga att detta bör vara om musik, om det yrke som jag gör, det finns inget trick, det borde tas på allvar, jag är artist och jag bör tas på allvar.  Och alla dessa andra rykten bör vi inte prata om. Jag vill tacka min manager Scooter Braun, vill jag tacka min familj där hemma, min pappa, min mamma, jag vill tacka Jesus Kristus. MAMMA, jag älskar dig, pappa, jag älskar dig, lillebror och lillasyster jag verkligen älskar er. Tack så mycket, allihopa! Fans, ni är fantastiska "

 
Postat av: Tussan

Stackars kille. Även om man inte gillar en artist behöver man väl inte göra så. Bieber är ju en postiv person och han står ju på sig. Visa saker måste ju göra ont att höra och såra hans känslor. Bieber blir faktiskt uttsatt för mobbning.

2013-05-20 @ 22:22:45
Postat av: Mrs. Bieber

Hej! Han blir väll inte utbuad?

Svar: Folk buade när han höll sitt tal. Kram!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-21 @ 08:32:55
Postat av: Tussan

Det måste gjort ont. Nästa gång kanske han inte vågar gå upp. Jag måste fråga hade han gjort något innan. om det handlar om saker på turnen så tycker jag faktiskt man är orättvis han kan ju inte bli bestraffad i en hel evight. tufft att han står på sig.

Svar: Hur menar du om han hade gjort något innan? Ja, visst är det bra gjort utav honom! Kram!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-23 @ 00:25:02
Postat av: Tussan

Det här gjorde han jättebra. att han blir ledsen ser man ju. folk ställer sig upp för att stötta honom och det hjälper han vågar ju fortsätta. Bieber han är modig. Sen så gjorde han talet från hjärtat det märker man.

Svar: Ja precis, man ser på ögonen att han har tårar, han är så sjukt stark som fixar på sig ett tal bra passande tal för den stunden så fort. Det var verkligen rakt ut från hjärtat!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-23 @ 00:33:02
Postat av: tussan

jag glömmer saker hela tiden . såg ni vem som ställde sig upp först ju Twist.

Svar: Ja, vi såg det!helt sjukt, förstår inte vad alla håller på med som buar osv.
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-23 @ 00:42:49

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: