Category: News! | 2013-05-11 | 20:45:00

Hotell personalen berättar om Justins boende på deras hotell i Kapstaden 7 Maj



Personalen på One & Only Hotel i Kapstaden, Sydafrika, bekräftade att Justin Bieber bor på platsen sedan i tisdags (7 maj) och Justin frågade om det var okej att han fick ha vattenpistoler och ett Playstation på sitt rum, och också att poolen var öppen bara för honom. Personalen berättade
också att Bieber och hans team hade kul med golfbilarna också.
 
En som var på hotellet sade: "Han [Bieber] och hans livvakter spelade ping pong i källaren." Tjänstemannen, som inte ville ha hans namn avslöjade, sade: "han betedde sig ganska dåligt den första natten, jag tror det var på grund av tidszonen, sedan han kom från Dubai"
 
Andra tjänstemän sade dock att Bieber betalt omedelbart för skador.
 
Webbplatsen ENCA.com pratade med Corey Gamble, som är samordnare för art production och repertoar till Bieber, som adeoch sa om golfbilen: "Ja, det hände, jag fick även betala... Nu har den repor. "
 
Gamble, som var på övervåningen när golfbilen skadades, sade att han skulle sälja den, och att en auktion "skulle vara en bra idé."
 
Dock personalen sade att de bara var Gamble som betalat för skadorna och inte köpt bilen.I hotellets lobby, Scooter Braun, Biebers Manager, bekräftade att hotellet hyr ut barnvagnar, men säger inget om skador på dem.
 
Braun sa att Justin kom ut i Kapstaden och nu gör "något speciellt." Kund tjänst anställd på hotellet sa att Justin kom ut för en Safari och hade inte återvänt till hotellet. Scooter bekräftade att Bieber är ett fan av denna aktivitet.
 
Två fler anställda sa att popstjärnan hade bosatt sig i ett rum på fjärde våningen, på grund av World Economic Forums internationella händelse, som får de andra rummen i förväg. Det bekräftades också att Justin var i rummet 407, som har utsikt över Table Mountain, och att hans mor var med honom på hotellet.



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: