Category: News! | 2013-05-28 | 18:42:42

Det var inte Justin som körde bilen när polisen kom

Polisen kom till Justin hus den 27 maj efter att grannar klagat på att han kört vårdslöst genom grannskapet, men HollywoodLife.com kan berätta vem det verkligen var som satt bakom ratten! Plus varför Justin inte pratade med polisen!

 

Justin Bieber har lärt sig sin läxa och han kör inte fort genom sitt grannskap längre! Polisen besökte verkligen Justins L. A herrgård den 27 maj efter flera samtal från grannar som klagade på Justins bil som körde up och ner för gatorna i det privata samhället. Men HollywoodLife.com kan berätta att det inte var Justin som körde.

 

En källa nära Justin berättade för HollywoodLife.com att det egentligen var hans goda vän Tyler the Creator som tog en rolig biltur.

 

’’Tyler var med Justin hela helgen och han frågade om han kunde ta Justins bil på en åktur’’ berättar källan. ’’Justin gick ut för att ta bilen och köra in den i garaget när Tyler kom tillbaka från åkturen. Men när han såg polisen utanför gick han tillbaka in i huset eftersom han inte ville bli involverad när det inte var han som körde. Tyler försökte berätta för polisen att han var den som körde med ingen lyssnade på honom’’.

 

HollywoodLife.com pratade med LA County Sherrif’s Department som berättade att de har skrivit en rapport för förseelse av vårdslös kärning och de kommer presentera den för en åklagare.

 

’’Det kan leda till att han blir dömd för vårdslös körning för körning vid en hög hastighet’’ berättar en talesman vid LASD. ’’Vi försökte prata med honom igår kväll men han tackade nej till att prata med oss, vi kommer fortsätta försöka’’

 

 

 

Postat av: Tussan

Vilken soppa . Kommer bieber nu bli anmäld för något han inte har gjort. Hur blev det med den där grannen

Svar: Inget har publicerats efteråt om vad som hände med grannen, så vi får vänta och se vad som händer. Kram!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-28 @ 20:54:06
Postat av: Tussan

Man blir ju orolig. nu kommer man ju sitta och spänna sig.

2013-05-28 @ 21:01:58
Postat av: Anonym

så fort ni vet något om det vill ni medela

2013-05-28 @ 21:02:26

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: