Category: News! | 2013-06-07 | 02:06:35

Varför Justin är så tilldragande

Justin har miljoner tjejer som skriker hans namn och dreglar över honom dagligen. Bill Nye the science Guy berättar för HollywoodLife.com varför Justin är så tilltalande!

 

Selena Gomez verkar inte kunna sluta med Justin Bieber. Efter fler avslut, fortsätter de två att gå tillbaka till varandra, även fast det är för korta perioder. Tack vare Bill Nye the science Guy vet vi exakt varför Selena fortsätter gå tillbaka till Justin!

 

Bill Nye berättar för HollywoodLife.com: ’’ Vad driver dig som en organism och vad som driver dig som en gen är din önskan att reproducera! Kvinnor, låt oss säga att tjejer gillar Justin Bieber av väldigt bra anledningar, han ser bra ut, han har ett bra öra. Du måste tänka på vad hans gener är värda! Så djupt inom tjejer och kvinnor är viljan att göra fler människor och de är instinktivt dragna till en sådan snygg ung man. Jag menar han är ingen Bill Nye! (Skratt) Han gör vad han kan. Men allt handlar om sex, allt handlar om att föra vidare dina gener i framtiden’’.

 

Vi kan säkerligen förstå varför kvinnor vill ha ett barn med Justin. Till och med Mariah Yeater och en oidentifierad svensk kvinna rapporterade att de en gång blev impregnerade av Biebs. Kanske hoppades dem på att bli den lyckliga att få föra vidare Justins gener. Olyckligtvis för dem, Justin har nekat pappa-fordringarna, så hans gener är fortarande ute på marknaden!

 

Vi har också lärt oss att Selena, 20, är attraherad av Justin, 19, för att han är framtidens ’’King of Pop’’.

 

En källa berättar för oss: ’’Justin är som Michael Jackson i vår era, så det är bra för henne’’. Men hon utnyttjar inte Justin för att främja hennes karriär. Källan tilläger: ’’Hon har sin egen talang dock, hon kommer vara okej. Dem gillar varandra. Det är ung kärlek’’.

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: