Category: News! | 2013-06-26 | 18:26:11

Selenas reaktion på Justin och Jordan Ozuna

Justin har påståtts kyssas med Las Vegas-modellen Jordan Ozuna, och medan Selena har definitivt en åsikt i frågan, är det inte den reaktionen man väntar sig från ett ex!

 

Selena Gomez måste ta itu med det faktum att Justin Bieber har gått vidare, eftersom helt nya bilder kom till ljuset av honom som kysste den sexiga modellen Jordan Ozuna på Las Vegas skydiving center. Istället för att bli sårad eller arg över att Justin har hittat någon annan, påstås Selena ’’inte ha tid’’ för att ge Justin uppmärksamhet längre.

 

Justin, 19, och Jordan, 22, sågs kela och kyssas på skydiving centret, och Justins ex Selena är långt ifrån föraktad, Faktum är att hon är för upptagen med att fokusera på hennes nya lillasyster Gracie för att ens bry sig om vad Justin håller på med!

 

En källa till ’’Spring Breakers’’-stjärnan berättar för HollywoodLife.com:

’’Selena har gjort en massa saker, som att vara med sin mamma och nya syster, umgås med vänner och göra hennes grej och har verkligen inte tid till att oroa sig över Justin längre. Hon har sett hur han har förändrats och vill inte ha mycket att göra med honom. När det gäller den nya tjejen vet hon inte ens vem hon är, så hon är inte oroad över det. Hon har gått vidare och nu är hon glad över att Justin också har gjort det’’.

 

Selena är otroligt mogen genom att fokusera på att lägga energi på hennes nya syster och att gå vidare, istället för att bli upprörd över Justin och hans nya sexiga tjej.

 

HollywoodLife.com pratade med ett ombud från Las Vegas Indoor Skydiving om Justins visit:

’’Ett ombud till Justin Bieber ringde centret för att arrangera ett besök den 16 juni. Justin anlände med fem vänner, inkluderat tjej i fråga (Jordan), kort innan stängning. Hon arbetar inte här. Hon var i vindtunneln samtidigt som Justin, och de bilder (de när de kysstes) togs utanför dörrarna av vindtunneln. Justin verkade lite frånkopplad, men han och hans grupp var överlag artiga. De lämnade centret alla tillsammans’’.

 

Kvällen tog en dålig vändning när Justin och hans gäster misslyckades med att betala räkningen, säger ombudet:

’’Justin betalade inte för sin session, som var värd $1600. Vid betalningen var han erbjuden att avstå betalningen om han postade några bilder av hans visit på sociala medier. Han föreslog att lägga upp bilder på Instagram, vilket han inte har gjort ännu. Vi har kontaktat hans administration flertalet gånger, men bilder har inte blivit postade’’.

 
 
Postat av: Josefin

Ni skriver alltid bara ur medias synvinkel och ni skriver inte riktig fakta de är ju som om ni skriver de tex TMZ skriver och dom överdriver och ljuger ofta :/ jag ska sluta läsa denhär sidan för den gör mig så upprörd den är så opersonlig och de är som ni skrev Aftonbladet -_-

Svar: Jag (Emilia) vill uppmärksamma dig om att vi skriver artiklar som skrivits av andra journalister. När vi skriver olika inlägg betyder inte det är det är så vi tycker och tänker, och att just det är vår åsikt. Hur menar du med opersonlig? Vill du ha mer personliga inlägg? Utveckla dig.
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-06-27 @ 13:18:07

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: