Category: News! | 2013-06-18 | 10:19:15

Selena Gomez och David Henrie?

De två föredetta samarbetande stjärnorna har spenderat en del tid tillsammans efter Selenas bryt med Justin Bieber, och en källa berättar för HollywoodLife.com huruvida Selena och David är tillsammans!

 

Selena Gomez var fotograferad med in hunkiga ’’Wizards of Waverly Place’’ samarbets-stjärnan David Henrie i en väns hus den 15 juni. En vecka tidigare, sågs de på en sushi-lunchdate den 8 juni. En källa berättar för HollywoodLife.com vad statusen mellan Selenas och Davids förhållande är!

 

Selena, 20, påstås ha åkt till en väns hus den 15 juni, där hon spenderade lite kvalitetstid med David, 23, och poserade för foton med honom.

 

Medan de har fyllt på romantikrykten, berättar en källa nära Selena: ’’De dejtar inte. De är bara vänner för närvarande. De har spenderat en stor del av sina liv tillsammans och är jättebra vänner och de vill inte eller har inte tänkt förstöra det genom att dejta’’.

 

När det gäller framtiden, lägger källan till ’’Tja, det fungerade för Mila(Kunis) och Ashton(Kutcher) fler år efter, eller hur? Men låt oss säga att det skulle bli en överraskning, även för dem, om det hände. Rent platoniskt, hon är mer benägen att vara en matchmaker till honom än att själv vara matchen’’.

 

Den 5 juni, några dagar före Selenas sushi-lunchdate med David och några vänner, gick ’’Come & Get It’’ sångerskan ut för att sjunga karaoke med några vänner. Hon såg ut att ha en bra tid, inte alls stressad efter hennes uppbrott med Justin nyligen.

 

 
 

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: