Category: News! | 2013-06-17 | 12:47:42

Paris Jacksson: ''Jag hatar Justin Bieber''

Paris Jackson hatar Justin Bieber, rapporterar TMZ. Paris, som för närvarande ligger på UCLA Medical Center efter att hon skar sig själv med en kniv och tog 20 Motrin, tycker att Justin är en hemsk förebild för unga flickor. Hon var rasande efter att några av Justins kvinnliga fans började tweeta om att de skar sig själva för att uttrycka sin kärlek för sångaren och han nämnde ingenting om det, istället för att prata om det med flickorna.

 

Paris blev väldigt arg när hon såg bilder av Bieber som rökte gräs tidigt i januari. Hon tycker att han är skyldig sina fans mer som en förebild. Paris, som bor i Justins privata samhälle Calabasas, tycker att Justin diverse snesteg i omrdet är ''en skam'' och ordet ''hat'' var väldigt klart använt för att beskriva sina känslor för honom.

 

 

Postat av: Tussan

Man vet inte om det är ett rykte. Jag tycker att TMZ faktiskt har varit riktigt hemska dom letar och letar. Han bad om ursäkt framför alla att han hade använt marijana. Stackars kille alla förväntar sig mkt av honom.

2013-06-17 @ 21:05:55
Postat av: Tussan

Stackars paris Jackson hoppas hon får rätt hjälp. Någon måste oxå gå in och hjälpa Bieber tror att han behöver hjälp.

2013-06-17 @ 21:18:15
Postat av: Tussan

Vist vara det TMZ som publicerad bilderna på Bieber när han rökte på. Jag litar inte riktigt på TMZ dom är ju på allt och alla. Hon kan ha sagt något i still med det sen kan dom blåst upp det hela.

2013-06-17 @ 21:30:42

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: