Category: News! | 2013-06-23 | 15:26:31

Justin umgås med mystisk kvinna på NBA match

Justin vet hur man imponerar på damerna! Han tog med en mystisk tjej till Game 7 av NBA Championship mellan San Antonio Spurs och Miami Heat, den 20 juni. De satt till och med i en svit, och källor berättar för HollywoodLife.com att de försökte ’’gömma sig’’.

 

Justin Bieber tog med sig en oidentifierad kvinna till Game 7 av NBA Championship i Miami, Florida den 20 juni. Medan det är oklart om de dejtar, vet vi att de försökte gömma sig av en väldigt specifik anledning, berättar källor exklusivt för HollywoodLife.com.

 

’’Justin Bieber smet in i arenan för att se Game 7. Trots att han ofta sitter på court side på matcher, satt han igår i svit 243 och gömde sig’’, berättar en källa för HollywoodLife.com.

 

Justin och kvinnan sågs tillsammans innan matchen och satt bredvid varandra i en lyxig loge, rapporterar TMZ.

 

Justin satt inte på court side eftersom ’’han inte ville bli hånad av sportradio och SportsCenter – som han var förra gången han var på Game 7 för Indiana Pacers serien – för vad han hade på sig, eftersom han hade på sig i stort sett samma sak’’, berättar en annan källa.

 

 

Justin var klädd i stora guldkjedjor, en läder t-shirt, svarta byxor och neongröna sneakers.

 

Hur som helst har Justin, 19, en bra anledning till att bära samma outfit – han är vidskeplig!

’’Det fick bra för Miami Heat förra gången han hade på sig den outfiten, så han bestämde sig för att bära den igen för att ge tur!’’

 

 
 

 

 

Postat av: Tussan

Föra gången kunde man se att han fick tårar i ögonen trorts att han bar solglasögon. Tycker lite synd om honom tycker han blir hånad för mkt.

2013-06-23 @ 21:11:45

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: