Category: News! | 2013-06-05 | 11:19:33

Justin och Selena är inte tillsammans längre

På-igen, av-igen! Justins och Selenas förhållandestatus kan vara ganska svårt att hänga med i, och en källa berättar för HollywoodLife.com att Justin och Selena har gjort slut än en gång. Är detta den sista gången?

 

Säg att det inte är så! Just som det verkade som att Justin Bieber, 19, och Selena Gomez, 20, äntligen hade fått det att funka, berättar en källa för HollywoodLife.com att Justin och Selena inte längre är tillsammans.

 

‘’De är inte tillsammans just nu’’ avslöjar källan. ’’De är bara vänner. De är av och på’’.

 

Det verkar som att Justins och Selenas senaste splittring inte får Justin att må dåligt! Justin och några vänner festade inpå småtimmarna den 2 juni i Miami. Gruppen började kvällen genom att äta middag på Prime 112 i South Beach.

 

Postat av: Valentina

Blir så sur på dessa skandaler, alltså detta händer varrrjjeee dag med honom!! fett irriterad.. man vet aldrig om sånt är sant för han själv brukar inte må så bra av allt detta ju

Svar: Man kan aldrig veta med media om vad som är sant eller inte. Man får ta allt med e nypa salt, och tänka att de enda som vet vad som är sant är Justin och Selena själva. Kram!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-06-05 @ 11:47:57
URL: http://valentinahusseiin.blogg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: