Category: News! | 2013-06-02 | 16:46:00

Justin festar till 06:00

Justin flög till NYC för att stötta sin bästis Jaden Smith på hans filmpremiär av ‘’After Earth’’ den 29 maj, och HollywoodLife.com kan berätta att Biebs festade bort natten med kompisarna! Ett ögonvittne var där och kunde ge alla saftiga detaljer.

 

Justin Bieber jobbar hårt och festar hårt också. 19-åringen är en så bra kompis, han visade sig för att fira Jaden Smith och Will Smiths premiär av ’’After Earth’’ men hans natt slutade inte där. HollywoodLife.com kan berätta att när de festade på några av NYC’s hetaste klubbar, plockade de upp några tjejer! Selena Gomez borde inte vara upprörd eftersom det var bara menlöst kul!

 

Justin rullade upp till premiären och var omedelbart forcerad till kända Ziegfeld Theatre. Sångaren såg filmen och körde sedan tillbaka till hotellet där han mötte upp några av hans vänner.

 

Ett ögonvittne berättade för HollywoodLife.com att Justin lämnade hotellet runt midnatt och drabbade staden!

 

’’Han festade på Marquee, och gick sedan genom bakdörren på 10ak och lämnade sedan för att åka till Avenue’’  berätta en källa. ’’På Avenue kom han genom en hemlig entré. De plockade upp några tjejer på vägen’’.

 

Den galnaste delen är att Justin inte kom tillbaka till sitt hotell förrän 05:30, och han lämnade hotellet igen en timme senare för att åka till flygplatsen.

 

Postat av: Tussan

Justin är ju vuxen och dessutom festar han ju aldrig ensam det finns ju hela tiden säkerhets vakter runt honom.

2013-06-02 @ 19:03:50

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: