Category: News! | 2013-06-26 | 14:00:00

FÅ TILLBAKA JUSTIN TILL SVERIGE!

Ändring!

 

Nu ändrar vi tävlingen till #justinbacktosweden eftersom vi blev osäkra på om våra källor var säkra och vi kan ju inte ha något som vi inte är 100 % säkra på! Vi vill få tillbaka Justin till Sverige och när vet vi inte, men vi vill i alla fall att alla svenska Beliebers ska kämpa, vissa säger att han kommer tillbaka och andra säger att den tiden är över.

 

Nu har vi igång ett projekt vi vill att ALLA ska posta runt för att få Justin tillbaka! Sprid den här bilden över hela twitter, och använd taggen - #justinbacktosweden. VAR NOGA MED ATT STAVA RÄTT!

 

Skriv även gärna med t.ex. ’’Come back to Sweden Justin! #justinbacktosweden’’ och sen postar ni det tillsammans med bilden, superenkelt! Tagga Justin, hans crew,hans vänner, stora Bieberkonton, ALLA!
Alltså t.ex. ’’@justinbieber’’ osv.  Detta ska spridas över hela världen!

 

OBS: ALLA INLÄGG OCH BILDER SKA POSTAS PÅ FREDAG! SÅ FRÅN 00.00 (DÅ DET BLIR FREDAG) OCH FRAMÅT! MEST PÅ FREDAG. NU NÄR FOLK HAR BÖRJAT POSTA DEN SÅ FORTSÄTT, MEN MESTADELS PÅ FREDAG OCH FRAMÅT!

 

Bilden är gjord av @biebselina

Vi samarbetar med en annan Justin Bieber blogg: http://www.justindrewbieber.blogg.se

 

PS: Vi har kommit i kontakt med stora företag och det här kan absolut bli något stort. Går det vägen och allt går bra kommer vi ordna en stor tävling där många drömmar kommer uppfyllas.

 

Sprid överallt så gott ni kan! Ni vill väl att Justin ska komma tillbaka till Sverige?

MIN TWITTER: @emiliawikstrom (Emilia Bieber)

 

 

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: