Category: Intervjuer | 2013-06-04 | 22:46:59

Channig Tatum är orolig för Justin

Channing ser efter Justin! I en ny intervju, erkände ’’Magic Mike’’ stjärnan att Justin är en ’’vilt begåvad’’, men han oroar sig att han kommer att få i över huvudet.

 

Channing Tatum är många saker: nybliven pappa, världens levande sexigaste man, en grym dansare, och är också en trevlig kille! När man pratar om farorna med att bli känd, avslöjade Channing att han oroar sig över Justin Bieber, eftersom han tror att han kan falla i fel väg som många andra tonårsstjärnor gör.

 

Channing, 35, öppnande sig för Vanity Fair om hur de kan vara svårt att hantera berömmelse och pengar, och avslöjade att han tror att Justin, 19, är i fara.

 

’’Jag oroar mig för Bieber, mannen. Den killen är galet begåvad. Jag hoppas att han inte faller ner som det vanliga sättet av unga eftersom det är så svårt för någon att vara ansvarig när de inte blir ombedda att vara det.’’

 

’’Vi är inte ombedda att göra saker själva. Du har någon där med en kaffe. ’Vill du ha mat? Jag hämtar mat åt dig’’’.

 

Channing har en poäng. När Justin uppträdde i London i mars, gick han i en oberäkneligt framfart och försökte slå en fotograf, och visade att han finner pressen i rampljuset svår att hantera ibland.

 

Postat av: Nathalie

Om nu alla är så oroliga över honom, vrf hjälper ingen han?? Massa prat bara...

2013-06-04 @ 23:27:05
Postat av: Tussan

Det som hände i london han kan ha jobbat sönder sig helt. Det som hände med fotgrafen att han försökte slå till fotgrafen var inte konstigt då fotgrafen faktiskt sa massa elak saker det hade nästan varit konstigt om han nu inte blivit arg. Sen måste vi tänka på att Tatum är 35 och har mer erfarenhet. Justin har en otrolig press på sig. Men det är bra att han är orolig men han kanske skulle säga det till Bieber eller kanske till Scooter. Jag är själv orolig för jag vill inte att det ska sluta illa för honom. Jag tror Bieber kämpar och kämpar men ibland orkar han inte. Man får inte glömma Bieber är männsklig.

2013-06-05 @ 22:04:12

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: