Category: Jelena | 2013-07-17 | 09:26:32

Selena om sitt nya album och Jelena

Selena berättade för Gulf Times:
''Jag var tvungen att växa upp någon gång. Det var inte riktigt  ett medvetet val att ändra min image så mycket som en övergång i mitt liv som helhet. Det är intressant att höra låtarna på mitt album eftersom jag var i en annan plats i livet när jag började spela in. Övergången skedde över hela tiden när jag gjorde mitt album''
''Jag vet inte om någon som lyssnar på albumet kan inse skillnaden mellan den första och sista inspelingen, men det är uppenbart för mig. Jag gick igenom några intressanta och coola stunder och jag känner att jag har blivit en bättre person''.
När det gäller Spring Breakers:
''Det var min första vuxenroll. Jag var den duktiga tjejen i gruppen men hon blev ändå involverad i några  mindre oskyldiga situationer. Jag kände mig lite ledsen att många av mina fans inte var gamla nog att se filmen eftersom den fick ''R rating'' (åldergräns på film i USA). Men jag kan inte göra Disney Channel-grejer för alltid''.
När det gäller Jelena:
''Vi hade ett svårt uppbrott, men förenades faktiskt senare som vänner efteråt. Som alla vet från artiklar från tidningarna har vi båda haft andra människor i våra liv. Vem vet vad som händer i framtiden''.
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: