Category: News! | 2013-02-03 | 19:50:58

Smuttade Justin på drycken sizzurp?

Följer Justin Bieber fotspåren av Dev och Far East Movement  för att han "smuttade på sizzurp?”

TMZ rappoterar att Justin fotograferades igen, inte för att han rökte på utan för den här gången med en stor falska av kodeinallmänt känd som“sizzurp” eller “lila drink” när den är mixad med Sprite.

Bilderna visar Justin och hans kompis Lil Twist, som har sagts vara en negativ inverkan på Justin, även som Lil Za, som blev citerad för att han kört Justins ferrari utan körkort den här veckan. Trion har blivit fotograferad när dem rullar cigaretter tillsammans, och den "lila drycken" syns i bakrunden.

På bordet där dem tre rullar cigaretter, så finns det "dubbla koppar" närvarande. För de som inte vet, så är dubbel koppning ett vanligt sätt att dricka kodein blandningen, vilket gör en kopp "sött.”

I en av fotona, så dricker Justin från en dubbel kopp, men det är oklart vad som faktiskt är i den för eftersom Styrofoam kopparna är ogenomskinliga.För vad är det värt, insisterar en källa nära Justin att han inte använder drogen. Dessutom så Justins hemliga folk svär att han är en bra kille, men oroar sig för att hans "Lil" vänner leder honom på fel väg.

En sak är säker: Justin behöver nya vänner… eller att ta in allas telefoner innan han festar med dem (istället för att bara hävda ägarskap av bilderna.)

-Sizzurp är som en drog som man dricker, vissa har druckit alldels för mycket av den och dött. Det är som en blandning av hostmedicin och läsk. Drycken är lila, och utseendet på den är en lila flaska.

Postat av: Tussan

Så TMZ är frame igen. Han ser lite påverkad ut. Men han kan vara trött och dricka vatten sen tycker jag det är ju hemskt som TMZ ligger på. Sen tycker jag inte hans flaska liknar den som är på bilden och sen säger han oxå på twitter att visa rykten börjar gå över styr.

Svar: ja precis, nu är dem framme igen. Dem kan aldrig lägga ner!!jaa , han ser ju lite borta ut. Men jag(Lina) gissar på att han är trött.
Instämmer dig att flaskan ser faktiskt inte ut som den, så tror det bara är en flaska som liknar.
Ja, precis så som det här ryktet är nog ett riktigt rykte.
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-03 @ 21:09:18
Postat av: Tussan

Jag kom på en sak dom skriver här är en bild på lil twist och bieber men var är lil twist då. Twist och Bieber har väl varit vänner länge så varför skulle Twist plötsligt ha en dålig inverkan på honom. Sen ska man väl inte sitta och Twist skulden för allt

Svar: instämmer dig helt!tycker också det är så fel att dem "skäller" allt på Lil Twist när dem varit kompisar hur länge som helst?
Ja, precis Lil Twist är ju inte ens med på bilden? haha
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-03 @ 21:37:50
Postat av: Tussan

Jag tycker synd om Lil Twist jämnt får han skulden. känns lite som folk skäller på Bieber för nästan allt, han gör bara fel. Läste i veckans nu att hans mamma hade sagt han skulle in på rehab det tror jag inte heller på . Men hans mamma verkar vara en sån klok mamma

Svar: ja precis, Lil Twist får typ all skäll för Justin gör. Det är helt sjukt. som du säger, att det är som om medier säger att allt som Justin gör är fel.Nej nej nej, det är absolut inte sant. vilket skämt! hans mamma skulle aldrig kunna säga något sånt!!!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-08 @ 01:00:24

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: