Category: Jelena | 2013-02-04 | 21:12:52

Rykterna om att Selena spenderade natten med Justin den 1-2 Feb är falska?

selena-bieber-house

Några inlägg ner så var det en nyhet att Selena sågs utanför Justins hem och blev skjutsad hem av Justins livvakt. Med denna bild ovan.
Nu har vi lite mer uppdatering från detta, det sägs att det inte var Selena på bilden.

Selena Gomez och hennes kompisar pratade med en livvakt som dem lämnade Justins hemmed i Los Angeles i Lördags morse- rappoterar X17online.

Kläd i en gul tjocktröja, svarta byxor och rosa skor, så gjorde hon ett riktigt försök med att försöka hålla hennes ansikt bort från kamerorna, istället så visade hon hennes lockiga bruna hår. 

Är det verkligen Selena? En källa berättar till X17online var helt säker på att kvinnan var Selena, hon kom även hem i en av Justins bilar.

Från x17online:

Selena ser ut som en ung flicka som är kär. Och självklart så försöker Justin vinna henne tillbaka- skickade hem henne i hans bil och allting- även att han ger henne den kungliga behandlingen.”

UPPDATERINGEN: Vi är mycket säkra på att det INTE är Selena på fotot. Det är hennes kusin Priscilla (@pmdeleon22 på twitter) och hennes kompis Lexi (@lexisaldivar på twitter) som besöker Selena från Texas.

Hursom helst, livvakten som är med på bilden här ovan är även samma person som var med Justin tidigare den kvällen. kolla här nedan :
justinbieber-nobu_mhnpxpdhOF1qhft5ko8_1280

Tweets och bilder från Selenas kusin om detta :
priscilla-lexipriscillalexilexi-saldivar



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: