Category: News! | 2013-02-06 | 20:30:29

Rykte- Justin stötte/flörtade med Adam Levines kusin

Det ser ut som om det iallafall inte kommer bli något sammarbete mellan Justin och Maroon 5 snarast. Adam Levine är ointresserad av Justin eftersom han enligt uppgifter ska ha stött/”flörtat” med Adams kusin på ett yogapass!

Justin och Adam var båda och tränade på Equinox Gym i West Hollywood nyligen, Justin bestämde sig för att ta kontakt med Adams heta kusin, rappoterar STAR. Och Adam var så irriterad på Justins envishet så han sa till honom “ att backa undan och vara mer respektfull.”

Adam Levine säger till Justin att hålla sig borta från hans kusin

“Adam tog med sig sin söta kusin till samma yoga pass som Justin var på, och Justin tog direkt Adama åt sidan och frågade vem hon var,” berättar ett ögonvittne till tidningen.” Adam skrattade åt hur framåt han var och sa, det är min kusin, håll digt borta.”

Adam är självklart medveten om Justins slut med förhållandet med Selena. Men hans varning var inte tillräcklig för att stoppa honom.

“Justin kunde inte  sluta att titta på henne, och han sprang över och frågade efter hennes nummer,” fortsätter ögonvittnet. ”Adam var irriterad och sa till Justin att backa undan och vara mer respektfull.Uppenbarligen så brukar Justin göra vad han vill, men Adam satte honom på sin plats.”


Postat av: Tussan

Tror ni på det här??? Låter konstigt. Visa tidningar dom skriver lite som dom vill

Svar: nej, det låter för överspelat. Asså att dem har hittat på för mycket. Justin har för stor "fame" eller vad man ska säga för att ens kunna göra något sådant? Vi tror inte ens att han kan vara på en yoga klass haha :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-06 @ 20:42:20
Postat av: Tussan

iblan undrar man faktsikt, Och hur har det blivt knarkskandalen och hostmedcinskandalen och alla otrohetsskandaler

Svar: ja precis, vi undrar också. Det är helt sjukt, alla medier och allting är bara avundsjuka på Justin, för att det går så himla bra för honom nu och att han har fått mer fans, så då skriver dem massa osanna rykten bara för att då vet dem att dem får mer läsare och tjänar mer pengar på det. Så nu när Justin är mest populärast så passar dem på. Så sjukt dålig stil!!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-08 @ 00:42:31
Postat av: Tussan

Jag är fortfrande tveksam till att han knarkade efersom tatuering fattades för tänk om det är såhär att det är ett stort rykte. men om han gjorde så gör han nog inte om det, men TMZ ja man kan inte riktigt lita på dom. Det bästa hade varit om han pratade och snart tror jag att han kommer att bli tvungen att prata om det eftersom någon reporter defentivt kommer att fråga.

Svar: ja vi med, TMZ hittar oftast på mycket.ja precis, om nu har gjort det så skulle han nog aldrig göra om det.
aa snart så kommer nog någon fråga.. då får vi veta, även fast vi är ganska säkra på att det inte är sant..
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-08 @ 00:45:53

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: