Category: News! | 2013-02-08 | 11:48:29

Justin Bieber + Rihanna Flört ? Det är bara löjliga rykten

Justin Bieber och Rihanna ? Hade något på g? Vi vet, det låter löjligt. .Och tydligen är det de, eftersom källor har skjutit ner ryktet att Justin och Rihanna fick till det under 2011, eftersom som att så småningom så orsakade det slutet på hans förhållande med Selena Gomez. Justin och Rihanna är bara vänner och hon ser på honom som en liten bror och ingenting mer.

En källa berättar till Hollywood Life "h*lvete heller” på frågan om de två atisterna någonsin flörtat. Ja, det låter ungefär rätt, eftersom Ri är lite för gammal för Biebs.Hon komer fylla  25 den 20 Feb och kommer fylla 19 den 1 Mars. Det är en sex-års skillnad mellan dem och om skulle börjat dejta för två år sedan, som skulle göra Rihanna till en vagga rövare, eftersom han skulle ha varit 17 och hon 23."

Källan fortsatte, “Det är galet att folk tror att detta skulle kunna vara sant. De är bara vänner. Rihanna ser på Justin som en lillebror och hon ger honom råd. De har festat tillsammans men har aldrig flörtat. Det här är galet.”

Detta är allt spekulationer som härar över från en Life & Style historia som sade att Biebs fick till det med Rihanna tidigt i sin relation med Selena. Den historien påstod, “Det var verkligen som att sticka in en kniv eftersom det hände i februari 2011, när Selena och Justin hade dejtat i månader och höll på att bli kära.Det orsakade att Selena ifrågasätta hela derasrelation. "

Berättelsen hävdar ocks att Justin och Rihanna också hade nånting på gång Four Seasons Hotel i Beverly Hills och på  Victoria’s Secret Fashion Show.

Om något, så hjälper bara Rihanna Justin. En källa säger, " Det är sjukt att folk tror att dem haft något på g, för han har faktiskt ringt upp Rihanna för råd om vad han ska göra med Selena."




Postat av: Tussan

Det här är ju löjligt rent utsagt. Föresten hur blev det med tjejen han tog på bröstet det vara oxå väldigt konstigt. Han har ju aldrig gjort något sådant innan. var det inte så att tjejen utalades sig om att det inte stämde men så klart har ju nte media kollat upp det.

Svar: aa precis, median vågar inte säga det positiva, eller rättare sagt, dem vill inte skriva det positiva i Justins liv, eller den rätta sanningen, för då får dem inte lika mycket läsare. Vilket är sjukt dåligt!! Det här med tjejen han tog på bröstet, är ju så töntigt att dem inte har avslutat det och skrivit att hon har sagt att det var så det inte var. Dem är så dåliga!!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-08 @ 12:51:34
Postat av: Moviewood - Sveriges bästa filmblogg

Snygg blogg!
Vill du göra länkbyte? :)

Vi har den ultimata bloggen för filmälskare!

Svar: nämen tackar man tackar och detsamma!underbart att du skrev på vår blogg, för jag(Lina) letar runt efter olika filmer man kan se när inget bra går på tv, så finns din/eran blogg, toppen!
vi är självklart med på att göra ett länkbyte, perfekt blogg ju!
Din/eran blogg är nu med på vår meny vid länkar ;)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-08 @ 19:04:13
URL: http://moviewood.blo.gg/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: