Category: Jelena | 2013-02-03 | 19:07:00

Jelena spenderade natten tillsammans 1-2 feb?

OMG! Selena och Justin kanske ger sitt förhållande EN till chans. Selena blev fotograferad när hon blev lämnad hemma i hennes hem av Justins livvakt på morgonen den 2 Feb, sova över väskorna var med.

Kanske så funkade Justins plan. Det är efter en vecka Justins album Believe Acoustic släpptes, med några låtar om Selena, och hon är redan tillbaka i hans armar OCH hans säng.

X17Online såg  Selena, 20, när hon var påväg hem den 2 Feb, efter att ha spenderat fredags natten den 2 Feb med Justin. Hon var säkert hemskjutsad i Justnis bil med hans livvakt- hur gulligt?
Han skämde bort henne med all bekvämligheter.

Selena ser ut som en ung flicka som är kär. Och självklart så försöker Justin vinna henne tillbaka- skickade hem henne i hans bil och alltnig- ger henne all bekvämlighet,” berättar X17Onlines fotograf.

Senare den dagen, så sågs Selena påväg till studion, hon såg ganska trött ut, men hon var enligt uppgift på gott humör,” rappoterar en källa till Hollywoodlife.com .

 

Selena Gomez åtrevänder till Justin dejt plats

Selena blev även fotograferad när hon var på Panera Bread restaurang i Los Angeles den 2 Feb. Vi noterade att hon och Justin brukade ofta vara på den restaurangen när de var tillsammans. Nu när de verkar träffa varandra igen, kanske det inte var så svårt för henne att återvända till ett av deras ökända dejt platser. I själva verket så kanske "vännen" hon åt middag med var Justin?

 



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: