Category: News! | 2013-02-07 | 15:24:38

Brittisk Premiärministern David Cameron säljer Justin Bieber i konservativa parti Auktion

560.bieber.david.cameron

Storbritanniens premiärminister David Cameron har enligt uppgift auktioneras ut en meet&greet träff med Justin på Tories årliga black and white fest,  festen kommer att samla in pengar för framtida valkampanjerStorbritanniens konservativa parti (Tory Party).

Enligt The Sun, en rik finansmannen betalade över £10,000 ($15,700) för rättigheten att ge fyra tonårsflickor en tillgång till att vara backstage för att träffa Justin när hans 2013 Believe Tour rullar in Londons O2 Arena den 7 Mars, 2013.

Medan ni alla kanske vet att Justin har en speciell relation med Cameron

En reporter från Justins sida var inte tillgänglig, men en Universal brittiska publicist sade Justin “förväntar inte sig att bli informeradom vem som får backstage pass till hans shower.

Storbritanniens konservativa parti vägrade att kommentera. Men Labour riksdagsledamot Steve McCabe anklagade dem för ett "cynisk" bud för att dem utnyttjade Justin Bieber.

Förra månaden, The Chicago Sun Times rappoterade  “Justin  Bieber är obekväm” med att diskutera hans politiska syn.

Justin är obekväm i allmänhet om politiska orsaker — För honom handlar det om att underhålla hans fans med sin musik och inte intressera sig av att driva en politisk agenda. "



Postat av: Tussan

jag inte riktigt koll på vad han och prämigär minstern har förspecill relation. kan någon förklara

Svar: Nej, men Justin hälsade på premiär ministern en gång innan Justins konsert, då hade Justin precis varit på en meet&greet och hade på sig sina vanlig vardags kläder med hängslen, då tyckte alla att det var respektlös mot minister för att Justin inte klädde upp sig typ. Men ministern tyckte ju att det var helt okej liksom.. då menar de att eftersom ministern respekterade eller tyckte det var okej att Justin kom som han gjorde så har dem en speciell relation, för om det hade varit nån annan som hade kommit så, så hade ministern säkert sagt till typ... det tror vi dem menar med att dem har en speciell relation
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-07 @ 23:57:49
Postat av: Tussan

Den här oxå väldigt konstig, man fattar inte riktigt det hela. Skulle premiärminster liksom utnytja Bieber.

Svar: jaa precis, det låter otroligt otrovärdigt?asså om han nu är en premiärminister så sjunker man inte så lågt att man delar ut justin bieber meet and greet biljetter bara för att få fler röster på sitt parti?
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-08 @ 13:05:22

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: