Category: Övrigt | 2013-12-08 | 14:23:19

PRESENTATION - EMILIA WIKSTRÖM

Vi här på bloggen tänkte ha lite presentationer om oss själva, så ni vet vilka vi är som ligger bakom Justin Drew Bieber SWE.

Vi börjar med mig, Emilia Wikström, som äger den här bloggen. Jag föddes 8 maj 1996, alltså är jag 17 år gammal. Jag bor i en liten ort 2 mil utanför Karlstad som heter Forshaga, där jag bor tillsammans med min mamma och pappa. Jag har även en äldre bror, men han bor inte hemma längre. Vi har även en 4-årig tibetansk terriertik som heter Cleo.

Jag går andra året på Sundstagymnasiet i Karlstad, där jag läser samhällsprogrammet med betéendeinriktning, vilket jag trivs bra med.

Jag har alltid skrivit att jag rider på min fritid, men har sedan någon vecka tillbaka tagit en paus ifrån ridningen. Jag var medryttare på en häst som jag red 2 gånger i veckan. Jag älskar fortarande hästar och ridning, men behövde ta en paus då jag hade tröttnat.

Annars på min fritid, vad gillar jag att göra då? 
Mycket tid går åt bloggen, och självklart tycker jag det är roligt. Jag tycker om att umgås med vänner och jag gillar även att gosa med min hund, haha.

Jag såg Justin hans första konsert här i Sverige, alltså den 22 april och jag hade plats i Golden Circle. Jag köade utanför i 11 timmar, väntade framför scenen på att Justin skulle komma ut i 3 timmar. Men det var värt allt i hela världen. Att få se Justin framför mig med egna ögon är det bästa som någonsin har hänt mig. Den lyckan jag kände den kvällen är jag inte säker på om jag någonsin kommer få uppleva igen. 

Justin betyder allt för mig. Han finns alltid där. Han får mig alltid att le. 

Är det något mer ni vill veta om mig?
Det är bara att kommentera. Fråga på!


Här är även en bild på mig. Om ni någon gång skulle se mig, säg hej!



Postat av: astrid

Åh så vacker:D

2013-12-08 @ 16:42:57
Postat av: Anonym

Du köa utanför skala teatern va? Jag hörde att det var en från Värmland som hade fått tag i golden biljetter jag var där den 24.

Svar: Jag köpte min senare i andra hand, så jag köade aldrig. Jag var på konserten den 22:e. Kram!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-12-08 @ 22:38:46

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: