Category: News! | 2013-04-08 | 17:17:01

Robert: "Han kommer att bli bra, jag hoppas att han inte går alltför långt"


Robert Van Winkle, mer känd under artistnamnet Vanilla Ice, blev nyligen intervjuad av GQ och gav lite mer råd till Justin Bieber.

Vanilla Ice vet hur det är att vara ung och super berömd. Hans storhetstid kom 1990 med "Ice Ice Baby" som gick platina när rapparen bara var 23 år gammal. Han sa att han vet hur Justin känner. "Jag vet hur [Bieber] känner sig", säger Ice. "Han är en bra grabb och han har bra människor runt omkring sig. Det dåliga är att de inte alltid kommer att vara där. Det finns en övergång från att vara ett barn till att bli vuxen, och han har aldrig haft den. Visar alla nätter, boksigneringar, inspelningar och så vidare. Detta är inte vad verkligheten är. "

"Jag tror inte att Justin hör många människor dessa dagar. Han måste lära sig vad hans mål är. När snöboll som skakar hela ditt liv stannar är som," Var är jag som vuxen? "Och" Var ska jag montera? "Det är vad som hände mig. Jag hade en helg som varade några år [skratt] och jag var tvungen att hitta mitt syfte."

Men Ice är inte alltför oroad och sa att Justin förgäves ta sig igenom denna fas, på bästa möjliga sätt. "Om [Bieber] attackerar paparazzi, kommer det att stanna i nyheterna. Om han släpper en ny skiva, jag vet inte. Och du måste betala på grund av denna annons! Han kommer att bli bra. Han har några saker att passera. Jag hoppas att han inte går för långt."

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: