Category: News! | 2013-04-02 | 16:07:34

Nigel Lythgoe: "Jag skulle låta Justin Bieber vara Mentor för 'Idol", men..."



Justin Biebers senaste våg av ståhej har inte gått obemärkt förbi i musikvärlden... så när vi frågade "American Idol" Honcho Nigel Lythgoe om Biebs var "Idol" mentor material, var hans svar... blandat.

Nigel var ute i Malibu och vår fotograf ifrågasatte huruvida Lythgoe skulle överväga att ha JB på showen för att forma sinnen "AI" hoppfulla. En gällande fråga om Biebers senaste fortkörningsböter, slagsmål, droger, apa smuggling.. ni förstår.

Nigel svar var ganska lustigt och han tar också upp huruvida Nicki Minaj är välkommen tillbaka på showen nästa säsong.

 
Postat av: Tussan

Jag hör man på filmen tycker jag mest det är TMZ som pratar och pressar hoom för det verkar som att han inte vill prata med dom.

Svar: Nej ingen vill prata med TMZ, eftersom dem är USA's största skvaller tidning/media. Dem ändrar jättemycket till vad dem själva tycker och tvingar fram svar från alla kändisar. Så det är nog väldigt självklart till varför han inte vill prata med dem. Dem är ju extremt jobbiga. Dem gör liksom sitt jobb, och det är att försöka få fram saker som dem tycker det ska vara på. Helt sjukt!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-04-02 @ 16:49:53
Postat av: Tussan

Apsmugling hallå han hade missat med sina papper. Klart han var förtvivlad man binder band med sina djur tror mig. Om det hade hänt någon anna hade det säker blivit en lite notis bara. Jag tror inte riktigt på allt the sun skriver vist den här gången var det sant men samtidigt dom har nog lagt till lite extra. Tycker dom kan låta honom vara ifred det är lite häxjakt på Bieber allt som går fel blåser dom upp . Stackaren han är bara 19 vist man är vuxen enligt lagen men igenteligen är man fortfrande inte så stor.

2013-04-02 @ 22:08:05
Postat av: Tussan

Ja undrar kommer bieber att komma i fänelse, är så orolig.

Svar: nej det kommer han inte
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-04-04 @ 11:23:56
Postat av: Tussan

Var det bara ett rykte det där med grannen

2013-04-05 @ 00:03:53

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: