Category: News! | 2013-04-22 | 17:07:49

Morfar "Justin Bieber kommer inte att hjälpa oss"

Justin Bieber fattiga farfar tycker sångaren'' har glömt'' hans family.George, 61, kan inte arbeta på grund av en smärtsam rygg problem och han har uppenbarat och hans fru Kathy - Justins steg-mormor, har inte fått något stöd från sin superstar barnbarn.

George sade:'' Justin har precis fått för stor för hans britches. Han kallar oss aldrig och nu har jag ibland tror att han inte bryr sig .. [Han] verkar fastna i denna överdådiga livsstil och har glömt oss. När jag hör om hans nya beteende Jag bara undrar vem på jorden är ute efter honom som, tro mig, detta är inte den kärleksfulla lilla pojken vi alltid vetat. Det är som vi nu lever på olika planeter. "

George berättade The Sun: "För dem ingenting verkar vara alltför mycket besvär. Han köper dem nya hus, bilar, lyxresor, vad de vill. Men för oss, ingenting. Jag skulle älska ett nytt hus så nu kan jag inte ens göra det på övervåningen, är min rygg så illa. Men jag antar att det inte är på korten för oss.

Justin kan vara värt £ 70 miljoner, men vi har verkligen aldrig sett ett öre av det. Det gör mig ledsen, så just nu vårt liv är ganska desperat. Den har haft att föreställa pengarna Justin har, eftersom det är ungefär så långt bort från vårt liv som du kan få. "

Postat av: [email protected]

Jag undrar om det här är sant. Hörde du att Bieber blev totalt sågad för konserten i Danmark.

2013-04-22 @ 18:51:52
Postat av: Tussan

Jag undrar om det här är sant. Hörde du att Bieber blev totalt sågad för konserten i Danmark.

2013-04-22 @ 18:57:21
Postat av: Tussan

Jag har mkt svårt att tänka att hans morfar skulle sitta och säga något sånt.

2013-04-22 @ 19:53:59

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: