Category: News! | 2013-04-16 | 19:42:19

Michael Bublé tycker Justin hanterar jobbiga situationer bra

Justin Bieber är en av världens största stjärnor för tillfället och han håller ett  bra tryck, både i media och med sin publik. Bakgrund sångaren och programledare, Michael Bublé sade nyligen i en intervju till DailyStar , att han stöder Justin, för om han ska erkänna själv så om han var en kändis med lika stor berömmelsen som Justin, så skulle han tycka att han levde i en  "mardröm".

Sångaren, som släppte sitt sjätte album, To Be Love denna vecka, är lättad över att hans musikaliska karriär kom vid tidpunkten när han var mer mogen i sitt liv.Michael sade: "Jag är glad att jag inte nådde mitt kändskap innan mina 30 fyllda år. Blev jag den mannen jag, mannen som jag kommer att vara. Om det skulle hända när jag var17 år, jag skulle vara ett barn *** "

Inför så många kontroverser med Justin, Michael försvarade och hyllade honom,"Jag tror att Justin Bieber kommer, han är exceptionellt. Han håller på detta med värdighet. Jag är ett fan av det sätt som han håller på. De bör ge en medalj till honom med rök ett gemensamt; Detta gjorde honom till en människa – han är bara ett barn. "

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: