Category: Bilder | 2013-04-25 | 16:59:33

Justins nya tatueringar som han gjorde i Sverige!

Justin’s two new tattoos!

Han firade Sverige­debuten med två nya tatueringar efter sin första konsert.
Nu uppger en källa att Justin Bieber kan ha tatuerats igen ­under natten.
– Han vill göra kroppen på tigern, säger en uppgiftslämnare.

Sent i måndags kväll kallades en tatuerare från East street tattoo till Grand Hôtel i Stockholm. Där tatuerade han världsstjärnan Justin Bieber, 19, till klockan åtta på tisdagsmorgonen. När Bieber sedan lämnade hotellet för sin andra spelning i Globen syntes ett tigerhuvud på hans vänstra överarm – och ännu en nygjord tatuering vid handleden.

”Vill fortsätta”
Exklusiva uppgifter till Nöjesbladet berättar nu att Justin Bieber inte planerar att sluta där. En uppgiftslämnare säger att en tatuerare kan ha befunnit sig på plats med Justin Bieber på Grand Hôtel i natt.
– Han vill fortsätta i natt. Nu vill han tatuera in kroppen till tigerhuvudet han tatuerade i dag (läs: i går), säger en källa med god insyn.

En kojfisk
Men om det är Södermalmsstudion East street tattoo, som tidigare tatuerat bland annat Zlatan Ibrahimovic, som gör de nästkommande ­tatueringarna är ännu oklart. Men grundaren Isak bekräftade under gårdagen att de hade tatuerat den kana­-densiske popstjärnan under natten till i går.
– Vi berättar aldrig något om våra kunder, eller vilka tatueringar de vill ha. Det är upp till dem själva att berätta. Men jag kan bekräfta att vi tatuerat Bieber i natt, sa han då.
Innan Sverigebesöket tatuerade Justin Bieber en kojfisk på sin ena underarm.

Oklart i natt
Nöjesbladet har sökt East street tattoo under natten utan att lyckas.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: