Category: News! | 2013-04-08 | 17:00:00

Meet & Greet erbjudanden i minnet av Avalanna


Förhållandet mellan Justin och lilla Avalanna lämnade mycket mer än nostalgi. Månader efter Mrs Bieber dog, fortsätter Justin att medvetna hans miljontals följare om vikten av att stödja barncancer genom donationer och uppfylla drömmen för andra barn, som Avalanna som ledd av cancer och hade en dröm om att få träffa Justin.

På lördag morgon (04), den nyhetsportal USA. den Indy kanalen talade om attityden hos stjärnan att erbjuda Meet & Greet till minne av den lilla prinsessan. Kolla in artikeln nedan:

Popstjärnan Justin Bieber hjälper till att hålla minnet av hans största fan, cancer offret, Avalanna Routh , som erbjuder upp ett pris för en insamling initiativ som organiserades av föräldrarna till barnet.

En flicka på sex år, som hade smeknamnet Mrs. Bieber, dog av en sällsynt hjärncancer i september förra året, sju månader efter sångaren uppfyllt hennes dröm, de satte Avalanna på ett flygplan med hennes föräldrar till New York för att tillbringa Alla hjärtans dag med Justin Bieber.

Routh föräldrar har nu startat en välgörenhet kampanj på nätet genom sina icke-statliga organisationer, Cure ATRT, organiseras för att samla in pengar till forskning om tumörer AT/RT och att hitta ett botemedel för sjukdomen.
Deltagarna har till 1 juli 2013 att donera pengar för att bota AT/RT och vinnaren kommer att få en Meet & Greet med Bieber under en av hans show i Nordamerika.

I ett inlägg på CureATRT.org denna vecka, skrev Rouths, "Avalanna rörde människors hjärtan runt om i världen, en sådan person är Justin Bieber. Justin fortsätter att vara en underbar man, han har alltid varit. Vi är glada att meddela att Justin kommer att älska att träffa den personen som donerar mest pengar till Cure ATRT ... Så idag startade vi en tävlingen för att hedra vår Avalanna! Starta din donering ... Du har bara fram till 1 juli, börja samla ihop donationer för att bota ATRT "

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: