Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-04-16 | 19:34:37

Justin avbryter konsert för Believe Tour i Oman, Muscat

Maj den 6, skulle Justin Bieber ha en av sina konserter i Mellanöstern, i Oman, Muscat, huvudstaden,  men i tisdags (16 April), turnéens producent i landet meddelade och gav instruktioner till fansen att få återbetalning av det dem betalt.

Som väntat, nyheten togs inte väl emot av tusentals fans som väntade på Justin, men om de verkligen bestämt sig för att titta på Believe Tour, så kommer dem att ha möjligheten att åka till Dubai, den närliggande stad där Bieber kommer göra en show den 5 Maj, i stället för den avbrutna showen som skulle vara i Oman.

Deklarationen lämnade lokala initiativtagare, som sade: "vi beklagar att meddela att showen i Oman (av Believe Tour) blir inställd, (och) på grund av överväldigande efterfrågan i regionen, så har vi lagt till en andra show i Dubai, planerat för den 5 Maj."

Fansen som köpte biljetter till showen som blev inställd i Oman, kommer att ha möjlighet att återbetala eller byta sin biljett för en plats på den extra showen i Dubai. Företaget gjorde inte specifika uttalanden om skälen för den inställda showen.


 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: