Category: Intervjuer | 2013-04-29 | 10:12:54

Intervju med Justins officella stylister, Kemal & Karla. Vilka är Justins favoritkläder?

1. Vad är hans favorit märke och hans favorit färg han föredrar att bära?

"Hans favoritmärken är Adidas, Givenchy, KR3W, Balmain, T av Alexander Wang, Saint Laurent och hans favorit färger är svart, röd, vit ".

2. Vad är hans favorit kläder av de många som han äger?

"Definitivt dem anpassande pösiga läder byxorna vi gjort för hans turné.Vi har sedan gjort dem i många olika färger och tryck. "

3. Vem/vad är hans mode inspiration? Vad som påverkar honom att klä sig på det sättet han gör?

"Justin är en sann artist så han älskar klädstilar som är lätta att dansa och kunna gå runt i. Hans stil är inspirerad av allt från high end designers till street skate stilen. Han är rätt original och älskar att ha kul. Dels av att vara en inspiration, så handlar det om att ta risker. Det kommer alltid att finnas haters men vi är ok med det. "

4. Väljer han alltid kläder han vill ha eller har du har en outfit redo för honom?

"Våra jobb som stylist är att leta igenom butikerna och hålla koll på det absolut senast coola kläderna, skor och accessoarer för Justin.Vi utformar också en massa anpassade bitar för honom som försäkrar att han är den enda i världen med det särskiltda utseende. "

5. Har han köpt alla sina kläder?

"Majoriteten av hans garderob har han köpt men ibland så har designers köpt något som visas senast på the runway. "

Postat av: Tussan

Vad rolkigt att läsa lite postiva saker (-: Många säger angåend om den här knarkskandalen att dom har tagit tester som bevisar att Bieber inte hade knark i blodet?????? Det skulle kunna vara så att när Bieber vara på scenen satt någon kvar i hans buss och rökte på. Det som är så konstigt det har inte varit något sånt här problem i något annat land. Svenska poliser gjorde ju här helt. Det skulle faktiskt kunna vara så att någon hälsar på Bieber som har med sig knark och sen röker på medans han är på konserten. Det som har hänt är väldigt tråkigt tycker jag.

2013-04-29 @ 10:46:36

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: