Category: My Bieber Experience | 2013-04-27 | 14:19:00

Bellas Bieber upplevelse - 22 April 2013

Vid 3-4 tiden gick vi mot Globen och de var hur mycket som helst folk där. Men så gick vi in o fikade och sen ställde vi oss i kö:n in till Globen!!! Vi stod där kanske 1 timme och frös ihjäl, sen när vi var inne så satte vi oss på våra platser och det var as bra platser, rakt framför scenen typ! 
Då kanske klockan var 17.30 och konserten började 19.00. Så vi gick runt och jag köpte en snapback för 350 kr , alla hade typ en sån lila!
Sen började det typ vid 19.30 med förbandet som hette "the foo" ett svenskt killband, haha hade ingen aning om vilka de var men dom sjöng iaf tre låtar och så var klockan typ 19.45 och alla väntade på Justin!! Men inte förrens kanske 21.00 så började klockan räkna ner från 10 MINUTER!! Och just det, (i väntan på bieber, sjöng o skrek typ ALLA, så jävla häftigt) men när klockan stod på 00:00 så började allt och alla skrek och så , och sen flög Justin in med sina vingar!!! JAG HAR ALDRIG SKRIKIT SÅ MYCLET ELLER GRÅTIT SÅ MYCKET, OMG OMG! SÅ JÄVLA SJUKT.
Sen sjöng han alla låtar och sen tog han kameran och filmade sin mage värsta närbilden!! ASSÅ JAG DOG, och OLLG var seriöst den bästa!! TJEJEN ÄR SÅ JÄVLA LUCKLIG..

De var även några som svimmade o så, men iaf, så sjukt. BTW, hade ju öronproppar som alla andra hade men de hördes ändå as bra. OMG!! KAN INTE FATTA DE!!!!! HELT SJUKT.
Asså kan inte förklara. Sen när alla skulle hem så var de så kaos, tunnelbannorna var hel proppfulla med människor. 

FYFAN KAN INTE FÖRKLARA, EFTER 5 ÅRS LÄNGTAN HAR JAG ÄNTLIGEN SETT HONOM!! KAN INTE FATTA DET. ASSÅ HERREGUD KOMMER ALDRIG SLUTA TÄNKA PÅ DET HÄR NU.

(hennes blogg)


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: