Category: News! | 2012-09-03 | 19:01:59

Justin tackar nej till American Idol


Justin Bieber är ett enorm American Idol fan. Han spelar in det när han inte kan titta live, han har uppträtt på showen, och han gick på en audition för Idol innan han blev berömd. En stor beundrare av showen skulle göra en stor domare, eller hur? Det är vad Idol producenterna tycker. Men tyvärr har Biebs gjort dem besvikna.

Enligt The National Enquirer, erbjöds Justin en jättestor summa på 25 miljoner dollar till att bli Idols tredje domare, men tyvärr var han tvungen att tacka nej på grund av "kommande åtaganden och touring."

"De erbjöd honom många fler miljoner än Mariah Carey -och dubbelt av vad [Jennifer Lopez] startade med", berättar en "insider" för Mag. "Det beror på att den exekutive producenten Nigel Lythgoe är så varmt på Bieber att han närmade sig honom redan innan Steven Tyler meddelade att han skulle sluta. Nigel var villig att göra Justin den högst betalda domare någonsin! Varför? Eftersom han är övertygad om att han skulle ta in en yngre demografisk och sätta showen tillbaka i den nr 1 position den en gång var på."

Idol har inte varit detsamma sedan Simon Cowell slutade, så att få in Justin skulle vara en bra idé. Han skulle förmodligen vara en underhållande domare och han har redan haft ett finger med i att få Carly Rae Jepsen karriär att lyfta från marken, så det är synd att tidpunkten inte fungerar. Han kanske kan ompröva Idol erbjudande när han är klar med sin touring och skriva på för 2014 eller '15de säsongen.

Idols erbjudande till Justin kanska bådar gott för Nick Jonas bud att vara domare. Nick har kämpat hårt för en av de öppna platserna, och med tanke på att Jonas Brothers bara sålde ut en oktober konsert på Radio City Music Hall i minuter, trots att de inte släpper någon ny musik under några år, är han uppenbarligen fortfarande populär och kunde ta in"yngre demografiska" som Idol ville använda Biebs för. Så kanske den yngsta Jobro kommer skriva på istället.

Men Mariah är förbannad angående det här. Hennes Idol affär är enligt uppgift värt mellan 15 och 18 miljoner dollar. Så hennes affär är inte bara betydligt mindre än vad Biebs erbjöds, men samtidigt är hon inte ens värd lika mycket som Katy Perry, som enligt uppgift krävde 20 miljoner dollar för att döma Idol nästa säsong.

-Justindrewbieber



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: