Category: News! | 2012-11-24 | 22:32:00

Nicki Minaj blev förvånad av hennes uppträdande med Justin på AMA

NickiBiebsNicki Minaj rapparen som ofta kommer med peruker och gör outfits chocker på röda mattan och ofta överraskar hennes fans "Barbz" och bloggare, erkände att hon blev chockad när Justin Bieber frågade henne om hon ville uppträda 'Beauty And A Beat' med honom på American Music Awards 2012 förra veckan. Duetten var inte förberedd och improviserande, vilket menas att det kunde blivit en guppig väg för båda superstjärnorna.

Nicki Minaj sa, “Jag blev överraskad när dem frågade mig om jag ville uppträda med honom.. självklart, sa jag 'Jag kan köra på!' Sången hade just kommit ut, alla älskar sången, så jag sa/tänkte " Det kommer bli en bra sak, tror jag." 

Några av de oskrivna manusen så ingår det lite att vara guppigt och oklart.
Nicki Minaj sa hastigt, “Jag älskar det, jag tittade precis på den lilla kroppen som dansade tätt. Vi hade aldrig riktigt tränat på det innan, allting var bara så snabbt, och jag hade träningarna dagen innan, så jag var tvungen att gå och pröva olika outfits och saker som det. Så när jag gick upp på scenen med honom, så tänkte jag," OK, gör allting säkert genom att det funkar och att jag går i tid." 

Minaj and Biebs hade en lätt kemi och uppträde med varandra som fiskarna i vattnet på scenen.  

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: