Category: Jelena | 2012-11-29 | 00:38:00

Justin vill ha lite egen tid ang. Jelena

Mindre än två veckor efter att Justin Bieber sågs deprimerad ut utanför Selena Gomez hem i L.A. början på deras försök till en reunion, men han har nu bestämt sig för att han behöver egen tid innan dem ska bli tillsammans igen, om dem blir det.

Enligt en ny källa, "Justin vill inte dejta någon annan än Selena, men han behöver egen tid innan.Justin och Selenas realtion förändras exakt hela tiden. Jag står ärligt talat inte ute längre med dem." Säger en källa till Us Weekly.
"Han älskar Selena och vill ha henne i sitt liv. Han har inte varit otrogen mot henne, men han har begärt egen tid. Han vill inte dejta någon annan."
Källan säger att Justin bara har ögonen för Selena, och att efter att han uppträdde på Victoria Secrets show så ville han ha egen tid.

Under en händelse när Justin var på en nattklubb i Toronto den 24 Nov." Var det tusen flickor som försökte få hans uppmärksammanhet. Man han höll sig för sig själv."

Det finns hopp om att Justin och Selena kommer att bli bra." han var väldigt beroende av att gå tillbaka med henne, Selena har varit försiktig/varsam, men hon älskar honom, och han älskar verkligen henne." 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: